Cosul tau este gol!

Suplimente-remediu pentru Afectiuni Cardiovasculare

Sanatatea inimii este extrem de importanta. Pentru a o mentine este necesar sa cunoastem cat mai multe lucruri despre afectiunile cardiovasculare, mai exact, despre cum le putem depista si preveni. De asemenea, trebuie sa acordam o deosebita atentie alimentatiei si sa urmam un program de activitati fizice atent alcatuit, iar, periodic, sa ne programam un control de rutina la cabinetul medicului specialist.

In ceea ce priveste suplimentele alimentare destinate protejarii sanatatii sistemului cardiovascular, la Ayurmed ai la dispozitie mai multe produse-remediu. La noi gasesti tratamente hipertensiune, remedii naturiste pentru tensiune mare, remedii varice si hemoroizi, precum si suplimente care au grija de sanatatea inimii tale, toate concepute din ingrediente atent selectate.

Protejeaza sanatatea inimii si a vaselor de sange folosind suplimente alimentare 100% naturale, obtinute din amestecuri complexe de plante medicinale (ayurvedice), atent studiate si dozate, a caror eficienta este dovedita in sute de ani de practica medicala traditionala. Bioactivitatea compusilor naturali activi are efecte benefice in: reglarea si echilibrarea metabolismului lipidelor, normalizarea tensiunii arteriale, optimizarea ritmului cardiac, reducerea spasmelor coronariene, mentinerea elasticitatii si integritatii vaselor de sange etc.

Fie ca este vorba de Lyon Heart, de Pressure Down sau de Varicosalm, ai garantia unor produse sigure, concepute pentru protejarea sanatatii inimii.


Antioxidant Star
32 puncte

Antioxidant Star

21.00 Lei

Hemoroplant
32 puncte

Hemoroplant

21.00 Lei

Lyon Heart
42 puncte

Lyon Heart

28.00 Lei

Pressure Down
42 puncte

Pressure Down

28.00 Lei

Varicosalm
36 puncte

Varicosalm

24.00 Lei

Acasa
0
Cos
Meniu