Cosul tau este gol!

Suplimente si remedii pentru Afectiuni Dermatologice

Pielea este barometrul starii de sanatate a intregului organism si de aceea trebuie sa-i acordam o deosebita atentie. Cauzele bolilor de piele sunt diverse si uneori greu de depistat. De la infectii bacteriene si alergii, la intoxicatii alimentare, intoxicatii medicamentoase sau chiar boli grave, toate aduc neplaceri si necesita astfel un tratament corect, insotit de o dieta echilibrata, de un management mai bun al stresului si de o grija aparte in ceea ce priveste selectarea produselor necesare ingrijirii pielii.

In lupta cu afectiunile pielii foarte utile sunt suplimentele alimentare naturale, pe baza de plante medicinale, insa acestea trebuie utilizate doar dupa ce problema a fost analizata cu atentie de catre un medic specialist.
La Ayurmed credem in produsele pe care le oferim, astfel ca iti punem la dispozitie remedii naturiste pentru afectiuni dermatologice (remedii alergii, remedii pentru intoxicatii medicamentoase, dermatite, tratamente acnee, etc.), concepute doar din ingrediente naturale, mai exact, din plante medicinale cu bioactivitate sporita, ce actioneaza in profunzime. Altfel spus, produsele noastre pentru afectiuni dermatologice ajuta in tratarea acneei, in detoxifierea organismului si in imbunatatirea aspectului pielii, mentinand-o sanatoasa si curata.

Neavand doar efect local, gama de remedii naturiste destinate utilizarii in afectiuni dermatologice si detoxifiere aduce beneficii starii generale de sanatate a organismului. Alege produse din plante medicinale indiene atent selectate si ajuta-ti pielea sa-si mentina sanatatea si frumusetea.

Produse antialergice naturale, tratamente curate pentru acnee sau remedii pentru afectiuni dermatologice multiple - tot ce ai nevoie pentru sanatatea organismului tau!


Alergisalm
36 puncte

Alergisalm

24.00 Lei

Livecom Sirop
30 puncte

Livecom Sirop

20.00 Lei

Livecom Sirop Fara Zahar
30 puncte
Margusa
33 puncte

Margusa

22.00 Lei

Spirulina Star
32 puncte

Spirulina Star

21.00 Lei

Acasa
0
Cos
Meniu