Cosul tau este gol!

Afectiuni urogenitale masculine

Cunoasterea bolilor urogenitale masculine este esentiala. Dintre cele mai frecvente astfel de afectiuni se pot mentiona: uretritele, prostatitele, orhitele si epididimitele. Desigur, suplimentele alimentare din plante sunt un real ajutor in tratarea unor astfel de afectiuni, insa, inainte de a se recurge la acestea, este important sa se apeleze la un consult de specialitate.

La Ayurmed ai la dispozitie diverse produse naturiste destinate tratarii afectiunilor urogenitale masculine, de la Urinosalm, la Prostatosalm si Potent Power – cel din urma fiind un adaptogen ce sustine structurile nervoase si sistemul imunitar, optimizand functiile aparatului genital masculin, sustinand prostata, sistemul urinar, fertilitatea, libidoul si performantele sexuale si incetinind imbatranirea.

Produsele naturiste de la Ayurmed sunt create din ingrediente atent selectate, mai exact, din plante medicinale indiene recunoscute pentru proprietatile lor remarcabile si pentru beneficiile pe care le aduc organismului. De exemplu, Prostatosalm este un protector natural al prostatei ce are la baza un complex de fitonutrienti din plante (Ushira, Dovleac, Kachnar, Ienupar, Cubeb etc.) ce contribuie la cresterea rezistentei si capacitatii de aparare a organismului, reducand manifestarile neplacute rezultate din cresterea in volum a prostatei.

Alege remediile naturiste pe baza de plante medicinale de la Ayurmed si ai grija de sanatatea ta. In cazul in care doresti mai multe informatii despre produsele noastre destinate tratarii afectiunilor urogenitale masculine, iti stam la dispozitie.


Ashwagandha Rasayan
50 puncte
Potent Power
54 puncte

Potent Power

36.00 Lei

Prostatosalm
47 puncte

Prostatosalm

31.00 Lei

Spirulina Star
26 puncte

Spirulina Star

17.00 Lei

Urinosalm
29 puncte

Urinosalm

19.00 Lei

Acasa
0
Cos
Meniu