Antioxidant Star sanatatea familiei tale!

Mentinerea starii de sanatate a organismului presupune mentinerea echilibrului proceselor sale fiziologice. Exista o multitudine de factori (e.g.: genetici, de mediu, etc.) care pot influenta pana la o dezechilibrare periculoasa balanta metabolica, energetica, hormonala sau hidrica a organismului. Pentru a oferi suport acestei balante, putem face apel la antioxidanti.

Vitaminele, mineralele si enzimele specifice care formeaza antioxidantii au rol in prevenirea si reducerea efectelor nedorite produse de radicalii liberi: aparitia unor boli grave, prin distrugerea stucturilor celulare; imbatranirea celulara, ceea ce echivaleaza cu imbatranirea prematura a organismului.  

Ingredientele naturale continute de ANTIOXIDANT STAR™ formeaza un complex de fitonutrienti cu rol important in mentinerea sanatatii sistemului nervos, sistemului imunitar, urinar, cardiovascular si, in mod special, al celui venos.

Suplimentul alimentar ANTIOXIDANT STAR™ contine extract din samburi de struguri (Vitis vinifera), pulbere din fructe de jujuba (Ziziphus jujuba) și de rodiu (Punica granatum) - plante ayurvedice folosite ca suport pentru sănătatea și vitalitatea organismului.

Recunoscute inca din antichitate pentru proprietatile lor tamaduitoare, fructele de jujuba (Ziziphus jujuba)/Curmal chinezesc sau, local, Maslin dobrogean) erau utilizate in medicina traditionala datorita proprietatilor lor sedative si anxiolitice; avand efect relaxant, erau recomandate in tratarea tulburarilor de somn si a starilor anxioase. In prezent, studii efectuate in laborator au indicat efecte sedative si de reducere a anxietatii semnificative la soareci.

Analiza compozitiei chimice a fructelor de jujuba evidentiaza bogatia de flavonoide, saponine, triterpene (antitumorale), alcaloizi peptidici (antifungice si antibacteriene pentru bacteriile grampozitive).

Flavonoidele au rol in facilitarea eliminarii substantelor toxice sau cu potential toxic prezente in organism, asigura un ciclu celular normal, favorizand procesul de eliminare a celulelor compromise (lezate sau imbatranite), inhiba proliferarea celulara aberanta. De asemenea, flavonidele au rol in reducerea inflamatiei, asociata bolilor grave, si in impiedicarea agregarii plachetare la nivelul vaselor de sange.

In cazul femeilor aflate la menopauza, flavonoidele sustin functiile sistemlui musculo-scheletal, impiedicand saracirea matricei osoase si protejand impotriva osteopeniei si a osteoporozei.

Aportul de flavonoide sprijina sanatatea sistemului gastro-intestinal si digestia. Flavonoidele stimuleaza motilitatea intestinala, accelerand tranzitul si favorizand eliminarea reziduurilor la nivelul tubului digestiv. Astfel, timpul de stagnare al microorganismelor cu potential patologic aflate in tractul digestiv se reduce. Ca urmare, absorbtia acestora la nivelul mucoaselor se reduce, iar organismul beneficiaza de detoxifierea necesara obtinerii si mentinerii echilibrului general.

In plus, fitonutrientii din jujuba stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale, favorizand astfel digestia gastrica.

Bogat in taninuri si polizaharide, extractul de samburi de struguri (Vitis vinifera/Vița de vie) sustine circulatia, prin favorizarea fluxului sanguin; stimleaza functia pancreatica, prin protejarea celulelor care secreta insulina. In anumite cazuri, extractul de samburi de struguri poate actiona in sensul inhibarii poftei de mancare, avand ca rezultat scaderea in greutate. In plus, procianidinele prezente in extractul de samburi de struguri au rol in protectia intestinala si renala.

Fructele de rodiu (Punica granatum), reprezinta o sursa excelenta de vitamine (C, B1, B6, B5, P, K), minerale (potasiu, calciu, magneziu, siliciu, iod, fosfor, etc.), polifenoli si aminoacizi. Actionand sinergic, aceste elemente ofera protectie cardiaca, diminuand riscul arterosclerozei si a bolii cardiovasculare. Protejeaza vasele de sange si scad tensiunea arteriala.

S-a constat ca 15 dintre aminoacizii prezenti in sucul de rodie nu se regasesc in niciun alt fruct. Concentratia sporita de vitamine si elemente nutritive unice face ca rodia sa fie recomandata in recuperarile dupa interventii chirurgicale sau in perioadele de convalescenta. 

Beneficiile administrarii suplimentului natural ANTIOXIDANT STAR™:

  • ·         sustine functia digestiva si ajuta la detoxfierea intregului organism
  • ·         protejeaza sistemul nervos
  • ·         ajuta la tonifierea intregului organism
  • ·         incurajeaza mecanismele fiziologice de aparare ale organismului impotriva bolilor
  • ·         incetineste procesul de imbatranire
  • ·         protejeaza inima, vasele de sange·        


Voteaza acest articol 1
Evaluari vizitatori

Evaluare: 4.3/5 (28 vot/uri)Produse recomandate