Din dorinta de a-ti oferi posibilitatea de alegere a unui transport adaptat nevoilor si cerintelor tale, STAR INTERNATIONAL MED iti pune la dispozitie doua variante de expediere a comenzii tale: prin Posta Romana si prin Curierat Rapid.

Pentru a putea beneficia de transport gratuit prin Posta Romana, comanda minima trebuie sa aiba valoarea de minim 150 ron. In cazul in care aceasta nu intruneste aceasta suma, se va percepe o taxa de  transport in valoare de 10 ron per comanda. Timpul de operare al Postei Romane, in majoritatea cazurilor, este de 2-4 zile lucratoare. Coletul va putea fi ridicat cu buletinul de la Oficiul Postal de care apartineti dupa primirea avizului iar plata se va realiza ramburs, in momentul ridicarii coletului.

Expedierea prin intermediul Curieratului Rapid implica achitarea unei taxe de transport de 15 ron per comanda. Pentru a beneficia de transport gratuit prin Curier Rapid comanda dvs. trebuie sa depaseasca suma de 300 ron. Livrarea coletului se va realiza in maxim 36 de ore de la plasarea comenzii (in zilele lucratoare) iar plata se va face ramburs, la curier.