Pentru a putea beneficia de transport gratuit prin Posta Romana, comanda minima trebuie sa aiba valoarea de minim 150 Lei. In cazul in care aceasta nu intruneste aceasta suma, se va percepe o taxa de transport in valoare de 10 Lei per comanda.

Expedierea prin intermediul Curieratului Rapid implica achitarea unei taxe de transport de 10 Lei per comanda. Pentru a beneficia de transport gratuit prin Curier Rapid comanda dvs. trebuie sa depaseasca suma de 200 Lei. Livrarea coletului se va realiza in maxim 36 de ore de la plasarea comenzii (in zilele lucratoare) iar plata se va face ramburs, la curier.

Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti, transportul va fi asigurat de unul dintre agentii nostri. Taxa de transport pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei este 10 Lei. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei, transportul este gratuit.

Optional, comenzile plasate online, se pot ridica din magazinele Ayurmed din Bucuresti, fara a fi perceputa o taxa de livrare. Pentru adresele magazinelor, te invitam sa accesezi pagina de Contact