DE SARBATORI, AVEM INCA O SURPRIZA PENTRU VOI!
Suma minima/comanda pentru a beneficia de TRANSPORT GRATUIT a fost redusa la JUMATATE! Astfel, pentru comanda minima de 100 de lei, vei beneficia de TRANSPORT GRATUIT, prin Curieratul Rapid.

Expedierea prin intermediul Curieratului Rapid implica achitarea unei taxe de transport de 10 Lei per comanda. Pentru a beneficia de transport gratuit prin Curier Rapid comanda dvs. trebuie sa depaseasca suma de 100 Lei (TVA inclus). Livrarea coletului se va realiza in maxim 48de ore de la plasarea comenzii (in zilele lucratoare) iar plata se va face ramburs, la curier.

In perioada sarbatorilor de iarna, sunt posibile intarzieri la serviciile de curierat.

Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti, transportul va fi asigurat de unul dintre agentii nostri. Taxa de transport pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 Lei este 10 Lei. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 Lei, transportul este gratuit.

Optional, comenzile plasate online, se pot ridica din magazinele Ayurmed din Bucuresti, fara a fi perceputa o taxa de livrare. Pentru adresele magazinelor, te invitam sa accesezi pagina de Contact