Feminine Touch, destinat exclusiv femeilor

Feminine Touch, supliment alimentar natural, este special si exclusiv creat pentru femei – atat pentru cele foarte tinere, care isi descopera feminitatea, cat si pentru cele mature, care stiu deja ca viata de femeie presupune o continua transformare, ca fiecare varsta are particularitatile ei, iar cunoastrea necesitatilor propriului corp inseamna sanatate, pentru sine si pentru cei dragi.

Cele 7 plante din compozitia suplimentului Feminine Touch sunt selectionate pentru proprietatile terapeutice recunoscute de multa vreme in practica medicala indiana clasica. Amestecul rezultat fomeaza o combinatie optima de fitonutrienti care ajuta la echilibrarea hormonala feminina, la toate varstele.

Complexul de nutrienti existent in suplimentul Feminine Touch produs de Star International Med este bogat in fitoestrogeni care, datorita structurii, au efect similar estrogenilor, hormonilor sexuali feminini secretati de ovare. “Mesageri chimici”, hormonii indeplinesc functii complexe in organism, armonizand mecanismele fiziologice.

Dozarea optima de bioelemente active actioneaza eficient, in functie de particularitatile fiziologice ale fiecarei etape din viata femeii.

 

Tinere femei

Fitoestrogenii prezenti in radacina de Asparagus racemosus si in rizomul de Pueraria tuberosa actioneaza sinergic, determinand cresterea sanilor si buna functionare a sistemului reproducator, in mod special prin sustinerea foliculogenezei. Proces de maturare a foliculilor ovarieni cu rol esential in pastrarea fertilitatii, ciclul folicular incepe la pubertate si dureaza pana la epuizarea rezervei foliculare, la menopauza. La pubertate, in ovarele femeii se afla 400000 de folicului; lunar, se “recruteaza” 1000, iar dintre acestia, doar unul, folicului dominant, este selectat pentru ovulatie.

In cazurile de hipoplazie uterina sau ”uter infantil” (subdezvoltarea uterului) nutrientii aflati in compozitia suplimentului Feminine Touch stimuleaza cresterea uterului la tinerele fete. Diagnosticarea din timp a acestei probleme ale carei cauze sunt multiple – de la avitaminoze, malnutritie, dietele neadecvate din perioada pubertatii, la cauze congenitale -, face ca reluare cresterii uterului sa fie posibila cu tratament adecvat, asa incat tinerele sa poate deveni mamici, atunci cand isi doresc.

Voteaza acest articol 1
Evaluari vizitatori

Evaluare: 3.5/5 (11 vot/uri)Produse recomandate