Feminine Touch - supliment alimentar pentru cresterea sanilor

Orice femeie isi doreste sa fie fericita si frumoasa, sa aiba incredere in ea si sa fie admirata. Frumusetea fizica este un concept relativ, aprecierea acesteia fiind facuta prin raportarea la o multime de standarde ca tendintele modei, tipologiile fiziologice predominante intr-o anumita zona, atractia pe care o exercita asupra celor din jur, etc. In realitate, frumusetea unei persoane este reprezentata de masura in care aceasta este multumita sau impacata cu aspectul ei, de starea de bine pe care i-o ofera certitudinea ca arata bine.

In cazul unei femei, aceasta senzatie de bine si de impacare cu aspectul ei este foarte greu de atins, de multe ori nemultumirea fiind generata de aspectul si dimensiunea sanilor ei. Din momentul in care, la pubertate, incepe cresterea sanilor si pe tot parcursul vietii femeile sunt preocupate de sanatatea si aspectul acestora. Felul in care arata in momentul in care se finalizeaza cresterea sanilor, modificarile acestora in timpul sarcinii si dupa nastere, modificarile datorate inaintarii in varsta si problemele medicale care le pot intampina justifica aceasta procupare.

In ceea ce priveste nemultumirea femeilor legata de cresterea sanilor, in prezent acestea apeleaza la interventia chirurgicala estetica. Din pacate, aceasta procedura este foarte costisitoare, are ca rezultat marirea sanilor, dar si pierderea aspectului natural al acestora si, ca orice interventie chirurgicala, este insotita de durere si suferinta. Cercetarile facute in ultimele doua decenii privind influenta hormonilor asupra starii fizice si emotionale a femeii au dus la rezultate uimitoare. Nu doar sanatatea, ci si forma corporala, dinamica fizica, starile sufletesti si chiar modul de gandire sunt decisiv influentate de echilibrul hormonal. Acest echilibru hormonal este insa influentat de o multime de factori care adesea sunt prea putin cunoscuti, de unde si multitudinea problemelor cu care se confrunta tot mai multe femei in zilele noastre.

Cantitatea de estrogeni produsa in organismul unei femei determina cresterea sanilor ei si aspectul acestora. Un deficit de hormoni estrogeni are ca efect cresterea sanilor in dimensiuni reduse, precum si reducerea sau suprimarea lactatiei in cazul femeilor care alapteaza. O alta modalitate de crestere a sanilor la care femeile apeleaza sunt pastilele pentru marirea sanilor. Riscul acestui tratament, pe langa costul ridicat si posibilitatea de a achizitiona produse neomologate si false, este reprezentat de efectele lui adverse.

Toate aceste dezavantaje incurajeaza femeile sa adopte un tratament natural pentru a obtine un aspect fizic ce le va oferi confortul psihic dat de certitudinea frumusetii lor. Ayurveda, medicina traditionala indiana, ofera cea mai buna solutie in acest sens. Exista diverse plante care ajuta la cresterea sanilor in mod natural si fara efecte adverse asupra organismului.

Un produs ce contine o combinatie a celor mai indicate plante in acest sens este FEMININE TOUCH.

FEMININE TOUCH este un supliment alimentar 100% natural, realizat din plante ayurvedice care, prin aportul de fitoestrogeni, contribuie la cresterea sanilor si pastrarea elasticitatii lor, regleaza functia glandei mamare si stimuleaza lactatia, avand efect tonic asupra aparatului genital feminin in ansamblu. Are proprietati regenerante, afrodisiace, imbunatateste starea psihica a femeii, ajuta la eliminarea apei excesive din organism si imbunatateste digestia.

Produsul FEMININE TOUCH contine o gama de plante ayurvedice cu actiuni sinergice in ceea ce priveste insanatosirea hormonala a femeii, infatisarea ei fizica si indeosebi aspectul estetic si dimensiunile sanilor.

Voteaza acest articol 1
Evaluari vizitatori

Evaluare: 3.3/5 (20 vot/uri)Produse recomandate