General:

1.Ce este Ayurveda?

Ayurveda sau stiinaa vietii este medicina traditionala a Indiei, cu o vechime de peste 5000 de ani. Are ca principal scop mentinerea sanatatii organismului printr-un apel permanent la elementele naturii. Se bazeaza pe principii universal valabile, confirmate de mii de ani de practica. Ayurveda nu trateaza doar boala ci se adreseaza organismului in intregime. Prin solutiile pe care Ayurveda si remediile ei le ofera, omul este ajutat sa isi regleze funcțtile din interior si sa se autovindece.

2. De ce produse marca Ayurmed?

Produsele marca Ayurmed sunt 100% naturale, din plante ayurvedice cultivate in zone nepoluate din muntii Himalaya, care actioneaza bland asupra organismului, redandu-i vitalitatea si sanatatea pierduta. Ele imbunatatesc functiile organismului, au efecte reintineritoare, afrodisiace, vitaminizante, vitalizante si purificatoare.

Comenzi:

1.Cum comand/cumpar produsele Ayurmed?

Ai mai multe variante pentru a comanda produsele noastre. Fie online, prin intermediul site-ului nostru, fie telefonic la numerele de telefon 021.313.94.81, 021.303.80.44, 021.311.33.11, 0722.750.111 unde iti va raspunde un reprezentant de vanzari si iti va prelua comanda.

Persoanele care locuiesc in Bucuresti au posibilitatea de a cumpara produsele Ayurmed de la cele trei magazine de desfacere, situate pe B-dul Carol I , nr 46, sector 2; Bucuresti; B-dul Nicolae Balcescu, nr. 35, sector 1, Bucuresti; Str. Stirbei Voda, nr. 17, sector 1, Bucuresti sau de la magazinele naturiste care ne comercializeaza produsele.

Persoanele care locuiesc in provincie pot achizitiona produsele Ayurmed din magazinele de tip naturist si plafarele existente in orasul lor. (Pentru o lista cu plafarele care comercializeaza produsele noastre in orasul in care locuiesti, te rugam sa ne contactezi)

2.Pot comanda si la telefon?

Da, fie ca esti persoana fizica sau reprezinti o persoana juridica, poți comanda si prin telefon la numerele: 021.313.94.81, 021.303.80.44, 021.311.33.11, 0722.750.111, 0757.012.588. Un reprezentant de vanzari iti va raspunde imediat si iti va prelua comanda.

3.Cum se procedeaza cu comenzile?

In cazul in care doresti sa comanzi telefonic, un reprezentant de vanzari iti va prelua comanda de luni pana vineri intre orele 08:00 si 16:00. Veti stabili impreuna datele comenzii, adresa de livrare si durata acesteia. In cazul in care doresti sa comanzi prin e-mail, pe adresa natural@star-ayurveda.ro, te rugam sa ne furnizezi toate datele necesare livrarii. Ulterior comenzilor efectuate prin intermediul e-mailului, te va contacta un reprezentant pentru confirmarea comenzii si detaliile livrarii. Comenzile furnizate prin intermediul site-ului, vor fi procesate in cel mai scurt timp de catre reprezentantii nostri de vanzari.

 

4.Este neaparat necesar să-mi fac cont pe site pentru a comanda?

Nu, nu este necesar neaparat sa iti creezi un cont pentru a comanda. Comenzile se pot realiza si telefonic la numerele de telefon 021.313.94.81, 021.303.80.44, 021.311.33.11, 0722.750.111. Crearea unui cont online te ajuta in cazul in care vrei să fii la curent cu noutatile noastre si sa beneficiezi de promotiile noastre de fidelizare.

Cont / Inregistrare:

1.De ce sa ma inregistrez?

Daca iti creezi un cont poti beneficia de promotiile noastre online, Promotia 200 si Promotia de fidelitate, create pentru clientii care beneficiaza de cont pe site-ul www.ayurmed.ro

2.Ce se întamplă cu datele mele personale?

Scopul colectarii datelor tale de catre S.C. Star International Med Impex S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Star International Med Impex S.R.L si efectuarea de statistici interne. S.C. Star International Med Impex S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Star International Med Impex S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata de existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. Star International Med Impex S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor. S.C. Star International Med Impex S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Livrari:

1.Care este valoarea minima pentru o comanda pentru PERSOANE FIZICE?

Pentru persoanele fizice NU este necesara o valoare minima a comenzii.

2.Care este valoarea minima pentru o comanda pentru PERSOANE JURIDICE?

Daca adresa de livrare este in provincie, valoarea minima a comenzii este de 150RON.

3.Cum platesc si cum se face livrarea in Bucuresti? PERSOANE FIZICE

Livrarea se va efectua prin intermediul unuia dintre agentii nostri, clientul urmand a suporta pe langa costul produselor si costul transportului, in valoare de 10 lei. In mod normal durata livrarii nu depaseste 24 h sau 48h, in functie de destinatie. 

4.Cum se face livrarea in Bucuresti? PERSOANE JURIDICE

Daca adresa de livrare este in Bucuresti, unul dintre agentii nostri va livra comanda.

5.Cum se face livrarea in provincie? PERSOANE JURIDICE

Livrarea in provincie se face prin curierat rapid.

6.Cum platesc si cum se face livrarea in provincie? PERSOANE FIZICE

Livrarea se va efectua prin serviicile postei sau curieratului rapid, cu plata ramburs. Clientul va suporta pe langa costul produselor si costul transportului. In mod normal durata livrarii pe teritoriul Romaniei nu depeseste 24 h sau 48h, in functie de destinatie. La comenzi mai mari de 150 lei transportul este gratuit prin Posta Romana. La comenzi de peste 300 lei, transportul este gratuit prin curierat rapid.

7.Livrati si in afara tarii?

Livram in toate tarile membre ale Uniunii Europene, prin curierat rapid. Taxele de curierat vor fi suportate de cumparator.

8.Care sunt taxele de livrare?

Pentru a putea beneficia de transport gratuit prin Posta Romana, comanda minima trebuie sa fie de peste 150 de lei. In cazul in care aceasta nu intruneste suma solicitata, se va percepe o taxa de transport in valoare de 10 lei per comanda. Timpul de operare al Postei, in majoritatea cazurilor, este de 2-4 zile lucratoare. Coletul va putea fi ridicat cu buletinul de la oficiul postal de care apartii dupa primirea avizului iar plata se va realiza la ridicarea coletului.

Expedierea prin intermediul Curieratului Rapid implica achitarea unei taxe de transport de 15 ron per comanda. Pentru a beneficia de transport gratuit prin Curier, comanda dvs. trebuie sa depaseasca suma de 300 de ron. Livrarea coletului se va realiza in maxim 36 de ore de la plasarea comenzii (in zilele lucratoare) iar plata se va face la curier.

9.Informatii livrari:

Livrarea prin curierat rapid: Coletul va ajunge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul intampina probleme cu livrarea coletului. Este important sa ne comunici, in formularul de comanda sau telefonic, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

Livrarea prin posta: La scurt timp de la confirmarea comenzii, 3-5 zile lucratoare, vei primi in cutia postala un aviz prin care vei fi informat de sosirea pachetului la oficiul postal de care apartii. Din acel moment, ai la dispozitie 10 zile pentru a ridica pachetul de la oficiul poștal. Este necesar sa ai la tine cartea de identitate impreuna cu avizul aferent. Dupa expirarea celor 10 zile, Posta Romana returneaza produsul expeditorului.

Mentiune: Au existat numeroase cazuri in care, desi coletul sosise la oficiul postal, avizul de instiintare de la Posta Romana nu a ajuns in casuta postala a destinatarului. Astfel, daca in maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pe www.ayurmed.ro nu ai primit un aviz in cutia postala, te rugam sa verifici personal daca a sosit coletul la oficiul postal de care apartii.

 

Orar functionare / Adrese utile:

1.Care este adresa si programul plafarelor Ayurmed?

Magazin de desfacere Ayurmed - Carol I

Adresa: Bd-ul Carol I nr. 46, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0741 130 763; 021 310 77 07
Program: Luni-Vineri - 08:00 - 20:00
                   Sambata - 09:00 - 15:00

 

Magazin de desfacere Ayurmed - Universitate

Adresa: Bd-ul Nicolae Balcescu, nr. 35, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0787.534.609 / 021.313.78.46
Program: Luni-Vineri - 08:00 - 20:00
                   Sambata - 09:00 - 15:00

 

Magazin de desfacere Ayurmed - Stirbei Voda

Adresa: Str. Stirbei Voda, nr. 17, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.315.68.06 / 0743.179.516
Program: Luni-Vineri - 08:00 - 20:00
                   Sambata - 09:00 - 15:00

2. Exista si alte puncte de desfacere Ayurmed in tara?

In acest moment nu exista alte puncte de desfacere Ayurmed pe teritoriul tarii. Produsele noastre se gasesc totusi in cea mai mare parte a plafarelor si a magazinelor naturiste din fiecare oras. Pentru a afla care sunt adresele exacte unde se gasesc produsele noastre in orasul in care locuiesti te rugam sa ne contactezi.

3. Care este adresa si orarul de functionare al societatii?

Adresa STAR INTERNATIONAL MED este: Str. Drumul Cooperativei, nr.57, sector 5, Bucuresti. Orarul de functionare pentru comenzi si livrari este de Luni pana Vineri intre orele 08:00 – 16:00.

 

Suplimente alimentare naturale:

1.Feminine Touch se poate administra in perioada de alaptare?

Feminine Touch se poate administra in perioada de alaptare, ajutand la o buna functionare a glandelor mamare, pentru a imbunatati lactatia femeilor sub aspect cantitativ si calitativ.

2.Suplimente alimentare naturale marca Ayurmed au reactii adverse?

Suplimentele alimentare naturale si cosmeticele cu ingrediente naturale marca Ayurmed nu au reactii adverse si nu creeaza dependenta. Sunt produse naturale, din plante ayurvedice, cultivate in Muntii Himalaya, in zone curate, nepoluate, cu puritate ridicata.

3.Suplimentele naturale Ayurmed crează dependenta?

Suplimentele marca Ayurmed nu au efecte secundare si nu provoaca dependenta.

4.Suplimentele alimentare Ayurmed se pot administra concomitent?

Majoritatea suplimentelor alimentare naturale marca Ayurmed se pot administra concomitent. Pentru o schema completa de tratament iti recomandam sa discuti cu doamna doctor Carla Fabian, medicul nostru specialist in Ayurveda. O gasesti la numerele de telefon 0787.534.609 / 021.313.78.46, online pe adresa de email: natural@star-ayurveda.ro si prin intermediul paginii de facebook.

 

Parabeni / Conservanți:

Ce sunt parabenii?

Parabenii sunt ingrediente frecvent intalnite in componenta produselor cosmetice dar care in ultima vreme au devenit un subiect controversat. Parabenii sunt conservantii utilizati pe scara larga in compozitia produselor de ingrijire personala care impiedica formarea fungilor, bacteriilor si a altor microbi, in mod special in mediul umed si cald intalnit in baie. Toate produsele cosmetice care au in compozitie apa sunt susceptibile de a dezvolta fungi, ciuperci, bacterii, etc. Cel mai des sunt folositi ca parabeni, metilparabenii, etilparabenii, propilparabenii, butilparabenii si isobutilparabenii. Acestia sunt enumerati ca ingredient in mii de produse de ingrijire, de la sampon, deodorant si fond de ten, la lotiuni de corp si geluri de dus. In cadrul unor studii, specialistii care au evaluat siguranta ingredientelor cosmetice au considerat ca parabenii pot fi utilizati in conditii de siguranta, daca nu se fac excese. La nivel European, Comisia Europeana a revizuit reglementarile privind siguranta folosirii parabenilor, permitand folosirea acestora drept conservanti ai produselor cosmetice. In prezent nu exista alternative care sa inlocuiasca in totalitate calitatea parabenilor de a conserva produsele de ingrijire.

 

ConsultaTii Ayurvedice:

1.Care este adresa Cabinetului de Consultații de Medicină AYURVEDA?

Adresa Cabinetului de Consultatii de Medicina AYURVEDA este: Bd-ul Nicolae Balcescu, nr. 35, sector 1, Bucuresti.

2.Ce rol are Cabinetul de Consultatii de Medicina AYURVEDA?

Cabinetul de Consultatii de Medicina AYURVEDA al STAR INTERNATIONAL MED ofera consultanta de specialitate pentru determinarea tipologiei constitutionale, dietoterapie, recomandari, remedii si tratamente ayurvedice.

3.Care sunt datele de contact al Cabinetului de Consultatii de Medicina AYURVEDA?

Telefon: 0787.534.609 / 021.313.78.46

Email: natural@star-ayurveda.ro

 

Promotii:

1. Ce este si cum se foloseste creditul magazin?

Creditul magazin este promotia prin care, la o comanda minima de 200 lei pe site-ul www.ayurmed.ro, beneficiezi de 10% discount sub forma de credit magazin in contul tau. Banii pot fi vizualizati in contul tau si pot fi utilizati incepand cu data de 1 a lunii urmatoare. Creditul magazin ramane in contul tau sub forma de bani care pot fi utilizati ca o reducere a pretului viitoarelor comenzi. Astfel, incepand cu luna urmatoare aferente comenzii, la celelalte comenzi efectuate pe site-ul nostru poti folosi discountul de 10% din valoarea comenzii precedente, sau il poti pastra pentru a-l cumula cu alta comanda. Suma existenta in creditul magazin poate fi utilizata atat in totalitate, cat si fragmentat. Creditul magazin se primeste la fiecare comanda in valoare de minim 200 lei. 

Toate promotiile tip credit existente in cadrul site-ului www.ayurmed.ro sunt sub forma de discount, aplicabil incepand cu data de 1 a lunii urmatoare. Mai exact, in cadrul contului tau vei primi credit magazin sub forma de bani pe care ii poti deduce din totalul comenzilor ulterioare, insa nu inainte de data de 1 a urmatoarei luni si care pot fi utilizati doar pentru achizitionarea de produse de pe site.

Creditul magazin primit in urma unei comenzi, nu poate fi utilizat niciodata pentru respectiva comanda ci doar pentru comenzi ulterioare, efectuate incepand cu data de 1 a urmatoarei luni!

 

2.Ce este si cum se foloseste “Promotia 200”?

Promotia 200 se aplica atunci cand intr-o luna ai plasat o comanda de peste 200 lei. Astfel, la orice comanda de peste 200 lei plasata, vei primi in contul tau, in creditul magazin, 10% din valoarea comenzii de peste 200 lei. Astfel, de exemplu, la o comanda cu o valoare de 250 lei, in creditul magazin vei primi 25 lei, utilizabili incepand cu data de 1 a lunii urmatoare. Creditul magazin primit in urma unei comenzi, nu poate fi utilizat niciodata pentru respectiva comanda ci doar pentru comenzi ulterioare, efectuate incepand cu data de 1 a urmatoarei luni!

Daca ai in creditul magazin o suma pe care doresti sa o aplici comenzii actuale, suma finala a comenzii pe care trebuie sa o achiti la livrare, va fi cea rezultata dupa aplicarea reducerii. De exemplu, daca in creditul magazin ai in acel moment 40 lei si doresti sa folosesti acei bani pentru a reduce comanda prezenta, in valoare de 250 lei, la sfarsit, dupa utilizarea creditului magazin, vei avea de platit 210 lei.

Reducerea de pret de 10% se aplica sumei initiale, anterior reducerii conferite prin creditul magazin. Astfel, deoarece valoarea comenzii depaseste 250 lei, te încadrezi din nou in promotia 200. Prin urmare, in urma acestei comenzi plasate, in creditul magazin vei ramane cu 25 lei, 10% din valoarea comenzii plasate, credit care se poate utiliza doar incepand cu data de 1 a lunii urmatoare.

In cazul in care in decurs de o luna plasezi mai multe comenzi care depasesc cumulate un total de 549 lei, programul va genera automat la sfarsitul lunii respective, un credit magazin in valoare de 15% din totalul valorii comenzilor cumulate in respectiva luna. Astfel, programul automat va elimina reducerea de 10% si o va genera automat pe cea de 15%. Procedura va avea loc doar la comenzi ce cumuleaza valori de peste 549 lei. Banii vor fi adaugati in contul tau incepand cu data de 1 a lunii urmatoare. Pot fi vizualizati in cont si utilizati tot incepand cu data de 1 a lunii urmatoare.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa iti inregistrezi un cont.

Promotiile de tip credit nu se pot cumula! Astfel, nu poti beneficia de mai multe promotii de tip credit in acelasi timp, intr-o singura luna. Comenzile se vor calcula la sfarsitul lunii, sistemul generand automat care este promotia in cadrul careia te incadrezi in functie de valoarea comenzilor plasate de tine in luna respectiva.

 

2.Ce este si cum se foloseste “Promotia fidelitate”?

Promotia fidelitate se aplica atunci cand intr-o luna ai plasat o comanda de peste 549 lei sau cand intr-o luna ai cumulat comenzi de peste 549 lei pe site-ul www.ayurmed.ro si nu ai ales sa folosesti nicio alta reducere existenta pe site in acel moment.

In momentul in care, in decurs de o luna, ai acumulat comenzi cu o valoare de peste 549 lei, primesti 15% din valoarea sumei cumulate ca "bani" in creditul magazin, credit care se poate utiliza incepand cu data de 1 a lunii urmatoare, doar pentru reduceri din pretul produselor.

In momentul in care ai plasat o comanda cu o valoare mai mare de 549 lei, primesti in creditul magazin, 15% din valoarea comenzii plasate. Suma de bani primita in creditul magazin, este utilizabila doar incepand cu data de 1 a lunii urmatoare. Reducerea de pret nu se aplica niciodată in momentul plasarii prezentei comenzi.

Astfel, nu conteaza daca este vorba despre o singura comanda cu valoare de peste 549 lei sau de comenzi care, cumulate intr-o luna, au o valoare de peste 549 lei. Creditul magazin primit in urma acestei promotii, va fi vizualizat in cont si devine utilizabil incepand cu data de 1 a lunii urmatoare. Banii primiti in creditul magazin in urma acestei promotii, pot fi cumulati cu cei deja existenti in creditul magazin din promotiile anterioare si pot fi utilizati doar pentru a beneficia de o reducere la finalizarea comenzilor ulterioare.

Spre exemplu, doresti sa plasezi o comanda cu o valoare de 600 lei. Deoarece te incadrezi in Promotia Fidelitate, vei primi in creditul magazin 15% din valoarea comenzii, adica 90 lei. Acesti 90 lei, devin utilizabili incepand cu data de 1 a lunii urmatoare si nu se pot aplica prezentei comenzi. Daca insa, in Creditul Magazin deja detii o suma de, spre exemplu, 50 lei, ii poti folosi pentru reducerea prezentei comenzi. Astfel, suma pe care va trebui sa o platesti la livrare, va fi 550 lei. Suma care va beneficia de reducerea de 15%, reducere utilizabila de la 1 ale lunii urmatoare, este suma prezentei comenzi, anterior reducerii conferite de creditul magazin existent, adica 600 lei.

In cazul in care in decurs de o luna plasezi mai multe comenzi care depasesc cumulate un total de 549 lei, programul va genera automat la sfarsitul lunii respective, un credit magazin in valoare de 15% din totalul valorii comenzilor cumulate in respectiva luna. Astfel, programul automat va elimina reducerea de 10% si o va genera automat pe cea de 15%. Procedura va avea loc doar la comenzi ce cumuleaza valori de peste 549 lei. Banii vor fi adaugati in contul tau incepand cu data de 1 a lunii urmatoare. Pot fi vizualizati in cont si utilizati tot incepand cu data de 1 a lunii urmatoare.

Sistemul in care se calculeaza toate promotiile, inclusiv cumularea comenzilor de pe site-ul www.ayurmed.ro, se genereaza intr-o luna calendaristica (de pe 1 a lunii pana pe 30/31 ale aceleiasi luni). Astfel, comenzile care se pot cumula, trebuie sa fie plasate in aceeasi luna.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa iti inregistrezi un cont.

Promotiile de tip credit nu se pot cumula! Astfel, nu poti beneficia de mai multe promotii de tip credit in acelasi timp,  intr-o singura luna. Comenzile se vor calcula la sfarsitul lunii, sistemul generand automat care este promotia in cadrul careia te  incadrezi in functie de valoarea comenzilor plasate de tine in luna respectiva.


Am nelamuriri. Pe cine si cum pot intreba?

Pentru orice nelamurire va stam la dispozitie prin intermediul paginii de facebook, la numerele de telefon 0743.179.517 si 021.746.11.15 si pe adresa de e-mail natural@star-ayurveda.ro.