Promoția 200 se aplică atunci când într-o lună ai plasat o comandă de peste 200 lei. Astfel, la orice comandă de peste 200 lei plasată, vei primi în contul tău, în creditul magazin, 10% din valoarea comenzii de peste 200 lei. Astfel, de exemplu, la o comandă cu o valoare de 250 lei, în creditul magazin vei primi 25 lei, utilizabili începând cu data de 1 a lunii următoare. Creditul magazin primit în urma unei comenzi, nu poate fi utilizat niciodată pentru respectiva comandă ci doar pentru comenzi ulterioare, efectuate începând cu data de 1 a următoarei luni!

Dacă ai în creditul magazin o sumă pe care dorești să o aplici comenzii actuale, suma finală a comenzii pe care trebuie să o achiți la livrare, va fi cea rezultată după aplicarea reducerii. De exemplu, dacă în creditul magazin ai în acel moment 40 lei și dorești să folosești acei bani pentru a reduce comanda prezentă, în valoare de 250 lei, la sfârșit, după utilizarea creditului magazin, vei avea de plătit 210 lei.

Reducerea de preț de 10% se aplica sumei inițiale, anterior reducerii conferite prin creditul magazin. Astfel, deoarece valoarea comenzii depășește 250 lei, te încadrezi din nou în promoția 200. Prin urmare, în urma acestei comenzi plasate, în creditul magazin vei rămâne cu 25 lei, 10% din valoarea comenzii plasate, credit care se poate utiliza doar începând cu data de 1 a lunii următoare.

În cazul în care în decurs de o lună plasezi mai multe comenzi care depășesc cumulate un total de 549 lei, programul va genera automat la sfârșitul lunii respective, un credit magazin în valoare de 15% din totalul valorii comenzilor cumulate în respectiva lună. Astfel, programul automat va elimina reducerea de 10% și o va genera automat pe cea de 15%. Procedura va avea loc doar la comenzi ce cumulează valori de peste 549 lei. Banii vor fi adăugați în contul tău începând cu data de 1 a lunii următoare. Pot fi vizualizați în cont și utilizați tot începând cu data de 1 a lunii următoare.

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să îți inregistrezi un cont.

Promoțiile de tip credit nu se pot cumula! Astfel, nu poți beneficia de mai multe promoții de tip credit în același timp, într-o singură lună. Comenzile se vor calcula la sfârșitul lunii, sistemul generând automat care este promoția în cadrul căreia te încadrezi în funcție de valoarea comenzilor plasate de tine în luna respectivă.

Toate promoțiile tip credit existente în cadrul site-ului www.ayurmed.ro sunt sub formă de discount, aplicabil începând cu data de 1 a lunii următoare. Mai exact, în cadrul contului tău vei primi credit magazin sub formă de bani pe care îi poți deduce din totalul comenzilor ulterioare, însă nu înainte de data de 1 a următoarei luni și care pot fi utilizați doar pentru achiziționarea de produse de pe site.

Creditul magazin primit în urma unei comenzi, nu poate fi utilizat niciodată pentru respectiva comandă ci doar pentru comenzi ulterioare, efectuate începând cu data de 1 a următoarei luni!