Promoția fidelitate se aplică atunci când într-o lună ai plasat o comandă de peste 549 lei sau când într-o lună ai cumulat comenzi de peste 549 lei pe site-ul www.ayurmed.ro și nu ai ales să folosești nicio altă reducere existentă pe site în acel moment.

În momentul în care, în decurs de o lună, ai acumulat comenzi cu o valoare de peste 549 lei, primești 15% din valoarea sumei cumulate ca și bani în creditul magazin, credit care se poate utiliza începând cu data de 1 a lunii următoare, doar pentru reduceri din prețul produselor.

În momentul în care ai plasat o comandă cu o valoare mai mare de 549 lei, primești în creditul magazin, 15% din valoarea comenzii plasate. Suma de bani primită în creditul magazin, este utilizabilă doar începând cu data de 1 a lunii următoare. Reducerea de preț nu se aplică niciodată în momentul plasării prezentei comenzi.

Astfel, nu contează dacă este vorba despre o singură comandă cu valoare de peste 549 lei sau de comenzi care, cumulate într-o lună, au o valoare de peste 549 lei. Creditul magazin primit în urma acestei promoții, va fi vizualizat în cont și devine utilizabil începând cu data de 1 a lunii următoare. Banii primiți în creditul magazin în urma acestei promoții, pot fi cumulați cu cei deja existenți în creditul magazin din promoțiile anterioare și pot fi utilizați doar pentru a beneficia de o reducere la finalizarea comenzilor ulterioare.

Spre exemplu, dorești să plasezi o comandă cu o valoare de 600 lei. Deoarece te încadrezi în Promoția Fidelitate, vei primi în creditul magazin 15% din valoarea comenzii, adică 90 lei. Acești 90 lei, devin utilizabili începând cu data de 1 a lunii următoare și nu se pot aplica prezentei comenzi. Dacă însă, în Creditul Magazin deja deții o sumă de, spre exemplu, 50 lei, îi poti folosi pentru reducerea prezentei comenzi. Astfel, suma pe care va trebui să o plătești la livrare, va fi 550 lei. Suma care va beneficia de reducerea de 15%, reducere utilizabilă de la 1 ale lunii următoare, este suma prezentei comenzi, anterior reducerii conferite de creditul magazin existent, adica 600 lei.

În cazul în care în decurs de o lună plasezi mai multe comenzi care depășesc cumulate un total de 549 lei, programul va genera automat la sfârșitul lunii respective, un credit magazin în valoare de 15% din totalul valorii comenzilor cumulate în respectiva lună. Astfel, programul automat va elimina reducerea de 10% și o va genera automat pe cea de 15%. Procedura va avea loc doar la comenzi ce cumulează valori de peste 549 lei. Banii vor fi adăugați în contul tău începând cu data de 1 a lunii următoare. Pot fi vizualizați în cont și utilizați tot începând cu data de 1 a lunii următoare.

Sistemul în care se calculează toate promoțiile, inclusiv cumularea comenzilor de pe site-ul www.ayurmed.ro, se generează într-o lună calendaristică (de pe 1 a lunii până pe 30/31 ale aceleiași luni). Astfel, comenzile care se pot cumula, trebuie să fie plasate în aceeași lună.

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să îți inregistrezi un cont.

Promoțiile de tip credit nu se pot cumula! Astfel, nu poți beneficia de mai multe promoții de tip credit în același timp, într-o singură lună. Comenzile se vor calcula la sfârșitul lunii, sistemul generând automat care este promoția în cadrul căreia te încadrezi în funcție de valoarea comenzilor plasate de tine în luna respectivă.

Toate promoțiile tip credit existente în cadrul site-ului www.ayurmed.ro sunt sub formă de discount, aplicabil începând cu data de 1 a lunii următoare. Mai exact, în cadrul contului tău vei primi credit magazin sub formă de bani pe care îi poți deduce din totalul comenzilor ulterioare, însă nu înainte de data de 1 a următoarei luni și care pot fi utilizați doar pentru achiziționarea de produse de pe site.

Creditul magazin primit în urma unei comenzi, nu poate fi utilizat niciodată pentru respectiva comandă ci doar pentru comenzi ulterioare, efectuate începând cu data de 1 ale următoarei luni!