Scrisoarea unui farmacist catre Mos Craciun

"Draga Mos Craciun,

Dupa cum bine stii, sunt un profesionist in domeniul sanatatii. De aceea, m-am gandit sa-ti scriu cateva randuri. Intrucat urmeaza sa treci pe la noi si multi iti vom lasa bucate alese drept multumire pentru darurile aduse, m-am gandit ca ar fi bine sa ai grija de sanatatea ta, ca sa nu treci de la “Ho,Ho, Ho! la oH,oH, oH!”. Da-mi voie sa-ti fac cateva recomandari 100% NATURALE, stiind ca esti un impatimit iubitor de natura. Spun asta, pentru ca, in trecut, aduceai copiilor bradul impodobit cu mere rosii - si stim cu totii ca sunt pline de vitamine. Tot de la bunii nostri am mostenit o gramada de informatii despre tratamentele cu plante pentru orice afectiune. Asa deci, iata mai jos, cateva randuri pe care as vrea sa le impartasesti tututror celor carora le vei duce cadouri si care vor petrece cu bunatati bucuria sarbatorilor de iarna.

Tractul intestinal este privit in Ayurveda ca fiind cea mai importanta cale de acumulare si eliminare a substantelor nocive din corp, metodele de purificare „panchakarma” fiind folosite in Ayurveda nu doar ca paliativ, ci si ca metode de vindecare a unor boli grave.

Suplimentul alimentar TRIFYLA este obtinut din amestecul a trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula si Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru continutul foarte bogat de fitonutrienti care sustin sanatatea si functionarea normala a sistemului digestiv. Asigura o digestie optima prin secretia enzimelor digestive, normalizarea aciditatii si protectiei mucoasei gastrice si intestinale. Mentinerea tranzitului intestinal normal asigura restabilirea frecventei si consistentei scaunelor sustinand eliminarea din tubul digestiv a toxinelor provenite din alimentatie sau dintr-o digestie deficitara, echilibrand astfel procesul natural de detoxifiere. Datorita controlului asupra bacteriilor si fungilor, contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale, care are un rol esential in procesul de digestie si imunitate a organismului.

 • Emblica officinalis (Amla)

Pulberea din fructe de Amla are un continut foarte ridicat de vitamina C si alti fitonutrienti esentiali in sustinerea sistemului imunitar, prin formarea de globule albe si anticorpi care sunt implicati in lupta impotriva infectiilor bacteriene sau virale. Datorita compozitiei, fructele au proprietati antioxidante puternice, protejand organismul de stresul oxidativ si procesele degenerative. De asemenea, sustine digestia si procesul de detoxifiere, asigurand sanatate, vitalitate si longevitate.

 • Terminalia chebula (Haritaki)

Complexul de substante bioactive continute (taninuri, flavone) neutralizeaza radicalii liberi formati in procesele metabolice, sprijinind organismul in caz de stres oxidativ. Pulberea de fructe are efect laxativ normalizand tranzitul intestinal. Reduce balonarea si durerile abdominale asociate. Prin reglarea frecventei scaunelor, purifica organismul pe cale naturala, prin eliminarea toxinelor acumulate in colon, din cauza unei alimentatii sau digestii deficitare. Asigura motilitatea normala a sistemului digestiv, stimuleaza apetitul, sistemul hepatobiliar si este adjuvant in cure de slabire.

 • Terminalia belerica (Bibhitaki)

Fitonutrientii din pulberea de fructe sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentin functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice si intestinale.

In concluzie, produsul TRIFYLA ajuta sistemul hepatobiliar prin sustinerea regenerarii celulelor hepatice, mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si a secretiei si fluxului biliar. Continutul mare de vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la sustinerea sistemului imunitar. Functionarea normala a sistemelor digestiv si imunitar contribuie la mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism.

Alaturi de cele trei plante din TRIFYLA iti mai recomand asocierea cu LIVECOM sirop, care contine substante bioactive din plante medicinale ayurvedice, cu rol in sustinerea proceselor de metabolizare de la nivelul ficatului. Stimuleaza refacerea celulei hepatice lezate si aparitia de noi celule prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Protejarea integritatii membranei celulare hepatice impiedica patrunderea in celule a substantelor toxice ce provin din alimentatia dezechilibrata, consumul de alcool, folosirea medicamentelor hepatotoxice sau a drogurilor. Asigura absorbtia eficienta a nutrientilor din tubul digestiv, sustin ficatul in desfasurarea corecta a proceselor metabolice si contribuie la eliminarea toxinelor din organism.

LIVECOM Sirop sustine procesul de secretie biliara hepatica si evacuarea normala a bilei din vezica biliara, contribuind astfel la digestia grasimilor si la mentinerea nivelului normal al lipidelor din sânge. Ajuta la refacerea organismului dupa suprasolicitare, oboseala, toxiinfectii alimentare, terapii cu potential hepatotoxic si in convalescenta.

 • Picrorhiza kurroa (Kutki) din compozitia LIVECOM sirop, sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului hepatic, mai ales in caz de intoxicatie cu substante hepatotoxice, mentine nivelul normal al enzimelor hepatice si bilirubina serica. Sustine metabolismul grasimilor si este protector impotriva virusurilor hepatice. Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal.
 • Andrographis paniculata (Kalmegh) sustine functia digestiva prin cresterea fluxului biliar si mentinerea activitatii enzimelor hepatice. Sustine capacitatea de autoaparare a organismului.
 • Eclipta alba (Bhringaraj) sustine functiile ficatului si eliminarea deseurilor metabolice si toxinelor din ficat.
 • Boerhavia diffusa (Punarnava) contribuie la cresterea fluxului biliar, la sustinerea procesului de digestie si de eliminare a toxinelor. Mentine enzimele hepatice la nivel normal si mecanismele de regenerare a celulelor hepatice.
 • Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), Tecoma undulata (Rohida) - sustin productia si eliminarea bilei, prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mentin integritatea hepatocitelor si protejeaza membrana celulara prin inhibarea procesului de peroxidare lipidica (efect antioxidant). Mentine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate in metabolismul intermediar si detoxifierea hepatica.
 • Fumaria officinalis (Fumarita) sustine secretia si eliminarea bilei contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic-depurativ ajuta la eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.
 • Silybum marianum (Armurariu) contribuie la pastrarea integritatii celulei hepatice, la functionarea normala a membranei celulare hepatice si stimuleaza refacerea acestora. Protejeaza ficatul impotriva diferitelor noxe (alcool, substante medicamentoase hepatotoxice, toxine) si sustine procesul fiziologic de detoxifiere.
 • Aloe barbadensis (Aloe) sustine sanatatea sistemului digestiv si hepatobiliar, functionarea normala a tranzitului intestinal si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.

In incheiere, iti doresc sa fii sanatos si sa aduci daruri bune!

Cu drag,
Farm.ing. Liviu Horoba"

Voteaza acest articol 1
Evaluari vizitatori

Evaluare: 5.0/5 (1 vot/uri)Produse recomandate