Secrete pentru sanatatea femeilor

Cautam intotdeauna cele mai bune raspunsuri pentru mentinerea tonusului si vitalitatii, iar alternativele personalizate pentru sanatatea femeilor nu fac exceptie. Medicina ayurvedica a studiat, de-a lungul timpului, efectele extraordinare ale plantelor si a dezvoltat o serie de retete care pot veni in sprijinul eforturilor pe care fiecare femeie le depune pentru mentinerea sanatatii. Stilul de viata, dieta, programul de exercitii fizice, somnul si alte elemente neglijate in tinerete devin din ce in ce mai importante pe masura ce femeia avanseaza in varsta, pentru pastrarea vitalitatii, energiei, tonusului fizic dar si psihic. O femeie care se simte bine in pielea ei este, de obicei, o femeie sanatoasa si fericita.

Sfaturi pentru sanatatea femeilor

Se promoveaza intens stilul de viata sanatos, sportul si cele mai diverse stiluri de alimentatie. Oferta de alternative pentru o viata sanatoasa atat pentru femei cat si pentru barbati este atat de variata, incat devine coplesitoare. De aceea, este esential sa cunosti principiile de baza ale unui stil de viata sanatos astfel incat psihicul si fizicul sa se armonizeze intr-o stare generala de bine. Intotdeauna principiile de baza ale unei vieti sanatoase asimilate cu „retetele” naturii sunt, de cele mai multe ori, metode eficiente de preventie si pentru mentinerea starii de sanatate. Cateva dintre principiile de baza pentru o viata sanatoasa sunt:

• Eliminarea stresului. Una dintre cele mai mari amenintari la adresa femeii moderne este stresul cotidian care poate duce la probleme serioase, inclusiv un lapte insuficient si slab din punct de vedere calitativ in timpul perioadei de alaptare, sau o scadere a tonusului sexual dar si a aparatului genital, pana la probleme digestive.

• Oprirea oricarei forme de dieta. O alimentatie sanatoasa nu inseamna sa fii tot timpul la dieta, ci adoptarea unei alimentatii echilibrate, fara excese. Cuvintele de ordine pentru o dieta sanatoasa sunt echilibrul si moderatia.

• Nu te opri la cardio. Echilibrul este cuvantul de ordine si atunci cand vine vorba de programul de antrenament, de aceea este important sa nu te concentrezi exclusiv pe exercitiile cardio, ci sa le combini cu antrenamentele de forta. Astfel poti preveni osteoporoza, cancerul, bolile cardiovasulare. De asemenea, sportul contribuie la sanatatea psihica si, nu in ultimul rand, la mentinerea unui corp tonifiat si a unei aparitii placute.

• Vizita anuala la medic. O data pe an, este recomandata o vizita la medic pentru un set complet de analize. Bineinteles, testele pentru bolile cu transmitere sexuala nu trebuie trecute cu vederea.

• Respecta-ti somnul. O serie de studii demonstreaza ca nerespectarea programului de somn creste riscul bolilor cardiovasculare.

Sutinerea medicinei ayurvedice pentru sanatatea femeilor

Odata ce au fost implementae principiile unui stil de viata sanatos, medicina ayurvedica vine cu alternative traditionale, culese din natura pentru asigurarea sustenabilitatii principiilor aplicate. Astfel, o reteta din plante medicinale indiene a fost dezvoltata intr-un supliment alimentar dedicat femeilor pentru a reusi sa-si mentina echilibrul hormonal, reusind astfel imbunatatirea tonusului psihic.

Mentinerea unei stari psihice pozitive este si primul efect care apare la scurta vreme dupa inceperea curei. Mai mult, din plantele medicinale indiene s-a obtinut un continut bogat de fitohormoni care mentin structura, elasticitatea si dimensiunea sanilor intr-un mod armonios. Orice femeie lupta sa arate cat mai bine, sa se simta bine in pielea ei, iar aspectul fizic este o preocupare constanta, iar un bust ferm este, pentru orice femeie, un aspect important al siluetei.

Efectele FEMININE TOUCH, suplimentul alimentar ayurvedic din gama Ayurmed, continua cu mentinerea unui tonus sanatos al aparatului genital si, implicit, cu mentinerea unei vieti sexuale calitative. De asemenea, femeilor aflate in sarcina sau in perioada de alaptare le este recomandata o cura pentru a-si mentine functiile glandelor mamare, in vederea unei lactatii corespnzatoare din punct de vedere calitativ si cantitativ.

Medicina ayurvedica, prin raspunsurile pe care le-a cautat si le-a gasit in natura, vine sa sprijine sanatatea femeilor prin suplimente bazate strict pe ingrediente naturale a caror eficienta a fost demonstrata in urma aplicarii curelor, intr-o varietate larga de cazuri.

Voteaza acest articol 1
Evaluari vizitatori

Evaluare: 3.5/5 (11 vot/uri)Produse recomandate