Utilizarea (vizitarea sau cumpărarea de produse) site-lui www.ayurmed.ro implică acceptarea unor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând pe site-ul nostru.  

ATENTIE!

Toate informaţiile din acest site sunt publicate cu scop informativ şi nu substituie sfaturile sau prescripţiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.  Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele şi tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.  Aveţi obligaţia să citiţi cu atenţie tot prospectul. Dacă aveţi sau credeţi că aveţi afecţiuni medicale sau suferiţi vreo boală, adresaţi-vă de urgenţă medicului dumneavoastră.  Informaţiile şi sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de către Ministerul Sănătăţii şi de către celelalte organisme abilitate şi nu au intenţia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boală.  

TERMENI ŞI CONDIŢII  

www.ayurmed.ro este situl oficial al Star Internaţional Med (denumit în continuare "Star"). Folosirea site-ului www.ayurmed.ro (denumit în continuare "site") presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.  Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare.  În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea sitului.  

DREPTURI DE MARCĂ

 Numele Star Internaţional Med şi logo-ul Star sunt mărci înregistrate de către SC Star Internaţional Med Impex SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţia de la SC Star Internaţional Med Impex SRL constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.  

DREPTURI DE AUTOR  

Întregul conţinut al site-ului www.ayurmed.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Star Internaţional Med şi este apărat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Star Internaţional Med a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.  

DESCRIEREA SERVICIILOR  

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.ayurmed.ro oferă Utilizatorilor informaţii, articole, noutăţi referitoare la produsele Star.  În cadrul site-ului www.ayurmed.ro, un serviciu electronic reprezintă un serviciu sau o resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăţi comunicarea între Utilizatori şi Star.  

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII  

Star întreţine acest site cu scopul de a înlesni accesul Utilizatorilor la informaţii privind activităţile sale. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. Dacă sunt semnalate erori, Administratorul va încerca corectarea acestora.  Informaţia oferită:  -este exclusiv de natură generală şi nu se raportează la cazuri particulare;  -nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare;  -nu poate conţine legături web spre alte site-uri aspura conţinutului cărora Star nu deţine niciun control şi pentru care nu îşi asumă nicio responsabilitate.  

SC Star Internaţional Med Impex SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalităţi decât cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul www.ayurmed.ro şi materialele aferente sunt folosite "aşa cum sunt" şi "atât cât sunt disponibile" fără garanţii de niciun fel. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor se face pe propriul risc. SC Star Internaţional Med Impex SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele ayurmed.ro sunt lipsite de viruşi sau alte componente dăunătoare.  SC Star Internaţional Med Impex SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Star Internaţional Med Impex SRL, fără acordul scris al acesteia.  

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atata timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură în niciun fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legislaţia în vigoare. SC Star Internaţional Med Impex SRL are dreptul de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. SC Star Internaţional Med Impex SRL nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afiţării unor materiale/documente, se consideră ca utilizatorul conferă societăţii SC Star Internaţional Med Impex SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societăţii SC Star Internaţional Med Impex SRL dreptul de licenţă, dreptul de a utiliza numele pe care îl asociaţi cu un astfel de conţinut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.  Star nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.  

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau a informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.  Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei Star de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile Star impuse de lege.  

REGULI GENERALE  

Administratorul site-ului declară următoarele: -va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului; -va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive; -pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.  

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR  

Administratorul nu îşi asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.  

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI  

Acest site este întreţinut şi administrat de SC Star Internaţional Med Impex SRL. Proprietarul site-ului este SC Star Internaţional Med Impex SRL.  Reproducerea materialelor de pe site este neautorizată.  

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL  

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004, conformă cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), S.C. Star Internaţional Med Impex S.R.L, cu sediul în Bucureşti, sector 5, str. Drumul Cooperativei nr. 57, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Sunt colectate urmatoarele date cu caracter personal : nume, prenume, telefon, adresa (domiciliul/reședința), e-mail. Scopul colectării datelor este informarea clienților/cumpărătorilor privind situația comenzii lor inclusiv validarea, procesarea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achiziționate.

 

Conform Legii nr. 677/2001, Regulamentul (UE) 2016/679, beneficiaţi de următoarele drepturi:

- dreptul la informare (art 12);

- dreptul de acces la date (art 13);

- dreptul de intervenţie asupra datelor (art 14);

- dreptul la opoziţie (art 15);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17);

- dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi solicitarea ștergerii lor;

- dreptul de a vă adresa justiţiei (art 18).

Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată şi trimisă SC Star Internaţional Med Impex SRL din Bucureşti, sector 5, str. Drumul Cooperativei nr. 57. Datele dvs. nu vor fi transferate în străinătate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. În cazuri excepţionale, Administratorul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.  

PERSOANE JURIDICE  

Dacă adresa de livrare este în Bucureşti, unul dintre agenţii nostri va livra comanda.  Dacă adresa de livrare este în provincie, valoarea minimă a comenzii este de 150RON. Dacă plasati comanda prin e-mail, vă rugăm să completaţi toate datele pentru a putea fi identificat mai uşor. Comanda va fi livrată prin curier rapid, cu plata ramburs, costul transportului fiind suportat de societatea noastră.    

Durata livrării: este variabilă în funcţie de destinaţie. În mod normal durata livrării nu depăşeşte 24 h sau 48h, pe teritoriul României (în cazuri excepționale, care depind de factori de mediu, se poate prelungi durata livrării).  

PERSOANE FIZICE (Pentru persoanele fizice NU este necesara o valoarea minimă a comenzii pentru a se efectua Livrarea.)

Livrarea se va efectua prin serviicile poştei, cu plata ramburs.  Pentru livrări urgente, comanda se poate livra şi prin curier rapid, persoana urmând a suporta pe lângă costul produselor şi costul transportului. În mod normal durata livrării nu depăşeşte 24 h sau 48h, în funcţie de destinaţie.    

Durata livrării: este variabilă în funcţie de destinaţie. În mod normal durata livrării nu depăşeşte 5 zile lucrătoare folosind serviciile poştei.  Toate preţurile afişate pe site sunt exprimate în lei şi includ TVA.  CONDIŢII DE RETUR/SCHIMB   Conform Ordonanţei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna şi trimite de catre Dumneavoastră prin poştă/curier la adresa: str. Drumul Cooperativei nr. 57, sector 5, Bucureşti. În situaţia menţionată mai sus, Dumneavoastră veţi returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediţie vor fi suportate de Dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dumneavoastră. SC Star Internaţional Med Impex SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunţării de către Dvs. a contractului.  

Orice conflict apărut între SC Star Internaţional Med Impex SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale în vigoare din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compenţenta instanţelor româneşti.  Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării şi lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaţi cu un contract valabil încheiat.  În situaţia unui produs care expiră, acesta se va trimite sigilat/intact spre a fi schimbat, către Star International Med cu cel putin 2 luni înainte de data înscrisă pe flacon/cutie.   

Nu se acceptă la schimb, produsele desigilate/deteriorate din vina clientului.  

Sunt colectate urmatoarele date cu caracter personal : nume, prenume, telefon, adresa (domiciliul/reședința), e-mail.

Scopul colectării datelor este informarea clienților/cumpărătorilor privind situația comenzii lor inclusiv validarea, procesarea și facturarea comenzilor,

rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achiziționate.