Urinosalm - Protector ayurvedic al aparatului urinar

Aparatul urinar este unul din sistemele esentiale ale organismului uman, care produce, stocheaza si elimina urina, mentinerea starii de sanatate a acestuia fiind foarte importanta pentru organism. Infectiile urinare se numara printre cele mai raspandite boli; acestea sunt afectiuni inflamatorii produse de diferite microorganisme care ajung la nivelul aparatului urinar unde se multiplica, in timp determinand modificari in functionarea normala a rinichilor si a cailor urinare. De cele mai multe ori, persoanele care sufera de asemenea afectiuni cred ca se pot vindeca usor; lasa boala sa-si faca de cap, infectia se cronicizeaza, iar riscul cel mai mare il reprezinta transformarea in insuficienta renala.

Infectiile urinare pot aparea in diferite segmente ale aparatului urinar, avand denumiri diferite: cistita, uretrita, nefrita. Agentii patogeni cei mai intalniti in infectiile urinare sunt de obicei bacterii de tipul bacililor enterici (bacterii care exista in mod normal in tractul intestinal al omului si animalelor, regasindu-se in materiile fecale, cu raspandire larga in natura, pe sol).

Primele semne care indica o infectie la nivelul aparatului urinar sunt urinarile frecvente, senzatia de usturime la mictiune sau dificultatea de a urina, pierderea involuntara a urinei, durerile localizate in bazin sau in zona lombara, ce iradiaza catre coapsa. Alte simptome prezente in infectiile urinare sunt febra ridicata, greata, varsaturi, diaree, paloare, dar si dureri mari de cap, astenie si hipertensiune arteriala. Desi exista manifestari ale bolii (simptome, semne) care sugereaza medicului diagnosticul de infectie urinara, este necesara stabilirea exacta a germenului care a produs infectia, prin teste de laborator.

Ayurveda fiind un sistem medical care acorda o foarte mare importanta prevenirii bolilor, face recomandari precise pentru a preveni acest tip de afectiuni. Asa cum un obicei de hranire incorect poate cauza probleme ale stomacului si intestinelor, la fel un obicei incorect de a bea lichide poate cauza probleme ale aparatului urinar. Acesta poate fi slabit datorita consumului de prea putine sau prea multe lichide, datorita suprimarii nevoii de a urina, datorita consumului excesiv al unor substante cum sunt alcoolul, drogurile, antibioticele si substantele diuretice in exces, precum si de unele stari emotionale negative puternice (ex. frica). De aceea, evitarea tuturor acestor factori constituie premisa unei bune sanatati a aparatului urinar.

De asemenea, aparatul urinar devine mai sensibil odata cu inaintarea in varsta. Pentru cei care doresc sa-si redobandeasca sau sa-si mentina sanatatea aparatului urinar firma Star International Med vine cu o solutie: remediul URINOSALM, 100% natural, creat din plante indiene conform principiilor ayurvedice. Acest produs se recomanda a fi administrat in cazuri de urinare dificila (disurie), avand un efect diuretic. Mai mult decat atat, plantele folosite au un efect purificator asupra organismului, angrenand functia diuretica in eliminarea toxinelor.

In perioada actuala, datorita aparitiei unor surse majore de poluare, purificarea organismului devine o necesitate prioritara. Adjuvant in prevenirea, respectiv tratarea infectiilor urinare este si consumul corespunzator de lichide, deoarece eliminarea unui volum mai mare de urina va scadea concentratia acesteia, favorizand eliminarea “prin spalare” a germenilor care intretin infectia (nu se recomanda insa pacientilor cu afectiuni cardiovasculare, deoarece pot creste valorile tensiunii arteriale).

Totodata, un rol important in prevenirea aparitiei infectiilor urinare il constituie si asigurarea unei igiene corespunzatoare a aparatului urino-genital. Infectiile urinare caracterizate prin urinari frecvente, insotite de senzatia de arsura si durere, sangerari sau chiar scurgeri de puroi in urina pot fi tratate cu succes folosind Urinosalm, gratie efectului sau antiseptic urinar. Plantele cu efect “racoritor” ajuta la calmarea iritatiilor tractului urinar.

URINOSALM contine o combinatie de plante ayurvedice, cunoscute pentru efectele lor antimicrobiene, imunomodulatoare si diuretice, ce asigura buna desfasurare a procesului de formare si eliminare a urinei, mentinand astfel sanatatea aparatului urinar. Prin actiunile sale antifibrinolitice, antivirale si antispastice Urinosalm contribuie la cresterea rezistentei organismului impotriva infectiilor.

Voteaza acest articol 1
Evaluari vizitatori

Evaluare: 5.0/5 (1 vot/uri)Produse recomandate