Cosul tau este gol!

Program de fidelitate

Ti-ai creat cont personal pe site-ul www.ayurmed.ro si participi, in mod automat la Programul de fidelitate. Astfel, beneficiezi de PUNCTE FIDELITATE, pentru FIECARE comanda efectuata prin intermediul contului personal, de pe site-ul www.ayurmed.ro.

PUNCTELE CADOU acumulate se folosesc exclusiv la obtinerea reducerilor in momentul achizitionarii produselor, prin intermediul site-ului www.ayurmed.ro. (Nu poti folosi aceste puncte pentru a reduce costul transportului, de exemplu.)

Programul este valabil incepand cu data de 06.01.2023.

Clientii care au deja cont pe site-ul nostru, vor beneficia de PUNCTE FIDELITATE la fiecare comanda efectuata incepand cu data de 06.01.2023, prin intermediul contului personal de pe www.ayurmed.ro.
Beneficiezi de Programul de fidelitate, doar daca ai cont personal pe site-ul www.ayurmed.ro si lansezi comenzile prin intermediul contului.
Clientii care nu au cont personal pe site-ul www.ayurmed.ro sau efectueaza comenzi ca “Vizitator” (Guest) nu pot participa la Programul de fidelitate.

Cum functioneaza:
1.    Lansezi o comanda, prin intermediul contului personal de pe www.ayurmed.ro.
2.    Platesti si beneficiezi de PUNCTE FIDELITATE, in functie de produsele achizitionate. PUNCTELE FIDELITATE sunt inregistrate automat in contul tau, in momentul inregistrarii platii.
3.    La comanda urmatoare, vei beneficia de discount la plata, in valoarea reprezentata de PUNCTELE FIDELITATE de care ai beneficiat la comanda/comenzile anterioara/e (in decurs de 100 de zile)
4.    Punctele de fidelitate reprezintă 15% din valoarea produsului.

10 PUNCTE FIDELITATE = 1 RON

Produsele aflate in promotie/la reducere NU beneficiaza de puncte de fidelitate!

Poti verifica oricand, in contul personal, situatia PUNCTELOR FIDELITATE pe care le-ai primit. Pentru a-ti accesa contul personal pe care l-ai creat pe site-ul nostru, te autentifici cu adresa de e-mail si parola (parola unica, pe care ti-ai ales-o pentru acest cont).

SItuatia PUNCTELOR FIDELITATE aferente fiecarei comenzi este vizibila in contul personal:
-    Imediat, la efectuarea platii online, cu cardul
-    In decursul a 5 - 7 zile lucratoare, pentru platile efectuate ramburs, in momentul in care plata comenzii a fost inregistrata in contul Star International Med.
 
PUNCTELE FIDELITATE se anuleaza in cazul in care:
-    Ai returnat/refuzat/anulat comanda pentru care fusesera acordate.

Ne rezervam dreptul de a veridica modul de obtinere a PUNCTELOR FIDELITATE si de anulare a acestora, in cazul nerespectarii sau fraudarii regulamentului. Anularea PUNCTELOR FIDELITATE obtinute in mod fraudulos, se face fara notificarea clientului si motivarea acestei actiuni.

PUNCTELE FIDELITATE se pot folosi exclusiv pentru obtinerea reducerii, la comenzile lansate pe site-ul www.ayurmed.ro,  prin intermediul contului personal pe care ti l-ai creat. PUNCTELE FIDELITATE nu se pot folosi pentru achitarea taxelor de livrare.

Nu este obligatoriu sa iti folosesti toate PUNCTELE FIDELITATE din contul personal pentru a obtine o reducere la comanda. Sistemul iti permite sa folosesti numarul de puncte ales de tine. Punctele se “rotunjesc” (fara zecimale).

ABONARE LA NEWSLETTER

Dupa abonarea la newsletter, la plasarea unei comenzi de minim 100 lei, se primesc pe e-mail puncte in valoare de 30 de lei. Astfel, se pot folosi acele puncte abia la urmatoarea comanda – unde se pot introduce punctele primite anterior. Transportul se plateste dupa criteriile generale – adica valoarea cosului trebuie să fie de cel puțin 100 lei (neincluzand transportul).

Dupa fiecare comanda, vei fi notificat prin e-mail asupra detaliilor comenzii respective:  situatia PUNCTELOR FIDELITATE (rezultate in urma tranzactiei efectuate), data expirarii acestora, valoarea comenzii. Responsabilitatea verificarii situatiei PUNCTELOR FIDELITATE cade in sarcina ta. Star International Med nu isi asuma nicio responsabilitate pentru notificarile transmise catre casuta ta de e-mail, dar nelivrate, din motive independente de vointa companiei (ex: poti avea casuta de e-mail indisponibila, mesajul nostru este identificat drept spam etc.)

Eventualele dispute aparute intre participatii la Programul Fidelitate si Star International Med se vor rezolva pe cale amiabila.

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul Programul de fidelitate. Orice modificare adusa prezentului program va intra in vigoare dupa afisarea pe site-ul nostru, www.ayurmed.ro. De asemenea, putem dispune suspendarea/oprirea acestui program fara o notificare prealabila.

 

 

 

 

 

Acasa
0
Cos
Meniu