Cosul tau este gol!
Margusa

Margusa

Purificator natural al intregului organism. Benefic in afectiunile dermatologice. Ajuta la descongestionarea si deblocarea articulatiilor. Produs 100% natural.

SUPLIMENT ALIMENTAR 100% NATURAL AYURVEDIC, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE
Pret
36.00 Lei

Fitocomplex eficace pentru o detoxifiere naturala a intregului organism. Cu exceptionale proprietati detoxifiante, antiinflamatoare si antibacteriene, bionutrientii aflati in compozitia suplimentului alimentar Margusa actioneaza sinergic, sustinand procesele naturale de eliminare a toxinelor si a reziduurilor metabolice. Favorizeaza eliminarea pe cale renala a toxinelor acumulate la nivelul organelor (ficat, splina, pancreas etc.). Ofera sustinere speciala sanatatii pielii, de aceea este recomandat in cazul bolilor de piele - acnee, eczeme, dermatite, arsuri etc. Ajuta la detoxifierea articulatiilor, reducand inflamatiile si durerea. Sustine digestia si tranzitul intestinal normal. Protejeaza mucoasa gastrointestinala. Ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine. Mentine tonusul general al organismului in caz de stres si suprasolicitare fizica. Protejeaza celulele impotriva degenerarii. Contribuie la echilibrarea imunitatii.

Efecte si beneficii:

  • Sustine detoxifierea naturala a organismului
  • Favorizeaza eliminarea toxinelor din sange si limfa
  • Ajuta la imbunatatirea sanatatii pielii, favorizand epitelizarea si oferind protectie antimicrobiana in afectiunile cutanate: acnee, eczeme, dermatite, psoriasis, arsuri, diverse infectii ale pielii
  • Contribuie la reducerea inflamatiei in afectiunile osteoarticulare (ex.: guta)
  • Sustine functionarea normala a sistemului gastrointestinal, optimizand digestia si tranzitul intestinal
  • Sustine sanatatea si vitalitatea intregului organism

Mod de utilizare si doza recomandata:

Copii: o jumatate de tableta de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale, in cure de 30 zile, urmate de 10 zile pauza.

Adulti: 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale, in cure de 30-60 de zile.

Compozitie/tableta 500 mg

Azadirachta indica (Neem), extract din frunze (10:1), 200 mg si Azadirachta indica (Neem) pulbere de frunze, 150  mg
Bogate in substante bioactive care sustin imunitatea si sistemul antioxidant al organismului. Sustine functiile ficatului si stimuleaza eliminarea toxinelor din sange. Antibacterian, antifungic si antiinflamator de exceptie, eficient in afectiuni ale pielii (acnee, eczeme, arsuri, ulcere cutanate etc.). Nimbidinul din compozitia plantei contribuie la reducerea nivelului glucozei serice. Creste utilizarea glucozei si depunerea sub forma de glicogen la nivelul ficatului, muschilor sau inimii. Impiedica aterogeneza (formarea placilor de aterom), asigurand protectie cardiovasculara.

Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), pulbere de radacina, 100 mg
Efect usor laxativ. Ajuta la functionarea normala a digestiei si sustine refacerea mucoasei gastrointestinale. Glabridinul suprima procesul de formare a grasimilor si stimuleaza productia de enzime implicate in metabolizarea grasimilor la nivelul ficatului. Sustine cresterea nivelului de estrogen si echilibrul hormonal feminin la menopauza.

Alte ingrediente:
Acacia arabica (Guma arabica), 50 mg, excipent natural

Acasa
0
Cos
Meniu