Cosul tau este gol!

Termeni și condiții

Utilizarea (vizitarea sau cumpărarea de produse) site-lui www.ayurmed.ro implică acceptarea unor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând pe site-ul nostru.

ATENTIE!

Toate informaţiile din acest site sunt publicate cu scop informativ şi nu substituie sfaturile sau prescripţiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat. Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele şi tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveţi obligaţia să citiţi cu atenţie tot prospectul. Dacă aveţi sau credeţi că aveţi afecţiuni medicale sau suferiţi vreo boală, adresaţi-vă de urgenţă medicului dumneavoastră. Informaţiile şi sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de către Ministerul Sănătăţii şi de către celelalte organisme abilitate şi nu au intenţia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boală.

TERMENI ŞI CONDIŢII

www.ayurmed.ro este situl oficial al Star Internaţional Med (denumit în continuare "Star"). Folosirea site-ului www.ayurmed.ro (denumit în continuare "site") presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea sitului.

DREPTURI DE MARCĂ

Numele Star Internaţional Med şi logo-ul Star sunt mărci înregistrate de către SC Star Internaţional Med Impex SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţia de la SC Star Internaţional Med Impex SRL constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conţinut al site-ului www.ayurmed.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Star Internaţional Med şi este apărat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Star Internaţional Med a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.ayurmed.ro oferă Utilizatorilor informaţii, articole, noutăţi referitoare la produsele Star. În cadrul site-ului www.ayurmed.ro, un serviciu electronic reprezintă un serviciu sau o resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăţi comunicarea între Utilizatori şi Star.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Star întreţine acest site cu scopul de a înlesni accesul Utilizatorilor la informaţii privind activităţile sale. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. Dacă sunt semnalate erori, Administratorul va încerca corectarea acestora. Informaţia oferită:
  -este exclusiv de natură generală şi nu se raportează la cazuri particulare;
  -nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare;
  -nu poate conţine legături web spre alte site-uri aspura conţinutului cărora Star nu deţine niciun control şi pentru care nu îşi asumă nicio responsabilitate.

SC Star Internaţional Med Impex SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalităţi decât cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul www.ayurmed.ro şi materialele aferente sunt folosite "aşa cum sunt" şi "atât cât sunt disponibile" fără garanţii de niciun fel. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor se face pe propriul risc. SC Star Internaţional Med Impex SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau email-urile trimise în numele ayurmed.ro sunt lipsite de viruşi sau alte componente dăunătoare. SC Star Internaţional Med Impex SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Star Internaţional Med Impex SRL, fără acordul scris al acesteia.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atata timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură în niciun fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legislaţia în vigoare. SC Star Internaţional Med Impex SRL are dreptul de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. SC Star Internaţional Med Impex SRL nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afiţării unor materiale/documente, se consideră ca utilizatorul conferă societăţii SC Star Internaţional Med Impex SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societăţii SC Star Internaţional Med Impex SRL dreptul de licenţă, dreptul de a utiliza numele pe care îl asociaţi cu un astfel de conţinut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Star nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau a informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere. Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei Star de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile Star impuse de lege.

REGULI GENERALE

Administratorul site-ului declară următoarele:
  -va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
  -va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;
  -pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Administratorul nu îşi asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Acest site este întreţinut şi administrat de SC Star Internaţional Med Impex SRL. Proprietarul site-ului este SC Star Internaţional Med Impex SRL. Reproducerea materialelor de pe site este neautorizată.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL / POLITICA DE COOKIE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004, conformă cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), S.C. Star Internaţional Med Impex S.R.L, cu sediul în Bucureşti, sector 5, str. Drumul Cooperativei nr. 57, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Sunt colectate urmatoarele date cu caracter personal : nume, prenume, telefon, adresa (domiciliul/reședința), e-mail. Scopul colectării datelor este informarea clienților/cumpărătorilor privind situația comenzii lor inclusiv validarea, procesarea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achiziționate, trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, sms), in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Vă transmitem această Notă de informare la începutul interacțiunii noastre prin intermediul Website-ului nostru.

1. Ce este un fişier cookie şi în ce scop este folosit?

Website-ul nostru utilizează tehnologia de tip cookie pentru a vă oferi un serviciu web mai bun și personalizat. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe Website-ul nostru nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală.

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul dvs. web pe hard disk-ul dispozitivului dvs. final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dvs. cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dvs. (de exemplu, autentificare, limbă), trimițând informațiile pe care le conțin înapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web respectiv utilizând același dispozitiv final.

2. Cum puteţi controla fişierele de tip cookie?

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie fie prin intermediul setărilor browserului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți, sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. In orice situaţie, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie.

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. și să configurați browserul dvs. web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dvs. web. De obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe care îl utilizați pentru a accesa Website-urile noastre. În funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browserelor dvs.:

  • Setări cookie în Internet Explorer – Internet Explorer;
  • Setări cookie în Firefox – Firefox;
  • Setări cookie în Chrome – Chrome;
  • Setări cookie în Safari – Safari;
  • Setări cookie în Edge – Edge;
  • Setări cookie în Opera – Opera.

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org sau să vedeți www.youronlinechoices.eu, care conține informații suplimentare privind publicitatea comportamentală și viața privată online.

3. Fișierele de tip cookie utilizate pe Website-ul ayurmed.ro

În baza funcției și scopului pentru care sunt utilizate fișierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate în următoarele categorii, pe care ayurmed.ro le utilizează:

  • Fișiere de tip cookie absolut necesare vă permit să navigați pe Website și să îi utilizați funcțiile de bază. De obicei, acestea sunt instalate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de dvs. care echivalează cu o cerere de servicii. Aceste fișiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea Website-ului.
  • Fișiere de tip cookie privind funcționalitatea sunt utilizate pentru a vă recunoaște atunci când reveniți pe Website-ul nostru și ne permit să vă oferim funcții îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferințelor dvs. Aceste fișiere de tip cookie colectează informații anonime și nu pot urmări navigările dvs. pe alte site-uri web. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani.
  • Fișiere de tip cookie analitice și privind performanța ne permit să recunoaștem și să numărăm utilizatorii și să colectăm informații despre modul în care este utilizat Website-ul (de exemplu, paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des și dacă utilizatorul primește mesaje de eroare de la anumite pagini). Aceasta ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează Website-ul nostru, de exemplu, asigurând că puteți găsi ușor ceea ce căutați. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani. În ceea ce priveşte third-party cookies, perioada de expirare poate să varieze şi în unele cazuri poate depăşi 2 ani.Pentru mai multe detalii cu privire la această categorie de cookies, consultaţi Secţiunea 4 de mai jos.
  • Alte tipuri de fișiere de tip cookie care pot fi utilizate ulterior. Vă vom informa prin politicile noastre actualizate dacă sunt utilizate orice alte tipuri de cookies.

4. Fișiere de tip cookie utilizate în scopuri statistice și pentru monitorizarea traficului web

Google Analytics

Website-ul noastre utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website să analizeze modul în care utilizați respectivul Website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dvs. a Website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea Website-ului pentru operatorii Website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea Website-ului și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date deținute de Google.

Puteți renunța la Google Analytics fără a afecta modul în care puteți vizita site-ul nostru web.

Informații detaliate cu privire la Google Analytics și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, puteți instala un add-in pe browserul dvs. web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004, conformă cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), star-ayurveda.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele colectate.

Conform Legii nr. 677/2001, Regulamentul (UE) 2016/679, beneficiaţi de următoarele drepturi:
  - dreptul la informare (art 12);
  - dreptul de acces la date (art 13);
  - dreptul de intervenţie asupra datelor (art 14);
  - dreptul la opoziţie (art 15);
  - dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17);
  - dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi solicitarea ștergerii lor;
  - dreptul de a vă adresa justiţiei (art 18).

Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată şi trimisă SC Star Internaţional Med Impex SRL din Bucureşti,sector 5, str. Drumul Cooperativei nr. 57.

Ultima actualizare: 17 mai 2018.

Putem actualiza această Politică din când în când și vă vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe Website-ul noastru. Vă rugăm să consultați periodic această Politică pentru orice modificări.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. În cazuri excepţionale, Administratorul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

PERSOANE FIZICE (Pentru persoanele fizice NU este necesara o valoarea minimă a comenzii pentru a se efectua Livrarea.)

Livrarea se va efectua prin intermediul curierului rapid. În mod normal durata livrării nu depăşeşte 24 h sau 48h, în funcţie de destinaţie.

Toate preţurile afişate pe site sunt exprimate în lei şi includ TVA. Conform Ordonanţei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna şi trimite de catre Dumneavoastră prin poştă/curier la adresa: str. Drumul Cooperativei nr. 57, sector 5, Bucureşti. În situaţia menţionată mai sus, Dumneavoastră veţi returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediţie vor fi suportate de Dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dumneavoastră. SC Star Internaţional Med Impex SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunţării de către Dvs. a contractului.

Orice conflict apărut între SC Star Internaţional Med Impex SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale în vigoare din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compenţenta instanţelor româneşti. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării şi lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaţi cu un contract valabil încheiat. În situaţia unui produs care expiră, acesta se va trimite sigilat/intact spre a fi schimbat, către Star International Med cu cel putin 2 luni înainte de data înscrisă pe flacon/cutie.

Nu se acceptă la schimb, produsele desigilate/deteriorate din vina clientului.

Acasa
0
Cos
Meniu