Cosul tau este gol!
Memo On

Memo On

Supliment natural pentru memorie, concentrare si atentie. 100% natural, cu actiune de durata. Sustine coordonarea fizico-mentala.

SUPLIMENT ALIMENTAR 100% NATURAL AYURVEDIC, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE
Pret
45.00 Lei

Supliment natural recomandat pentru imbunatatirea memoriei si a altor functii cerebrale: atentie, concentrare, procesarea informatiilor etc. Ajuta la ameliorarea circulatiei cerebrale. Sustine coordonarea fizico-mentala. Imbunatateste capacitatea intelectuala prin sustinerea memoriei, a atentiei, a capacitatii de concentrare etc. Benefic in caz de deficit de atentie, dificultati de vorbire si invatare, tulburari de memorie. Contribuie la reducerea stresului si a oboselii psihice. Sustine elevii/studentii in perioadele de efort psihic si intelectual intens. Combate oboseala mentala si sustine intelectul persoanelor varstnice.

Efecte si beneficii:

  • Contribuie la imbunatatirea randamentul intelectual
  • Ajuta la cresterea capacitatii cognitive si de memorare
  • Sustine performantele intelectuale in perioadele suprasolicitante (sesiune, examene, teste, evaluari etc.)
  • Ajuta la reducerea stresului si a oboselii psihice
  • Contribuie la mentinerea functiilor cerebrale la parametri optimi la varstnici
  • Sustine sanatatea sistemul nervos

Mod de utilizare si doza recomandata:

Copii: cate ½ tableta de 2 ori pe zi.

Adulti: cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi.

Se administreaza cu 30 de minute inainte de masa sau la 1 ora dupa masa, nu mai tarziu de ora 18.00, in cure de 30-60 de zile.

Compozitie/tableta 500 mg

Bacopa monnieri (Brahmi), extract din parti aeriene (8:1), 100 mg
Sustine functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare) si coordonarea fizico-mentala.

Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi), extract din parti aeriene (8:1), 100 mg
Este o planta recunoscuta in medicina ayurvedica pentru mentinerea atentiei, concentrarii, capacitatii de intelegere, prelucrare, sistematizare si retinere a informatiilor.

Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), pulbere de radacina,  100 mg
Substantele bioactive au efect usor laxativ si sustin refacerea mucoasei gastro-intestinale. Glabridinul suprima procesul de formare a grasimilor si sustine enzimele implicate in metabolizarea grasimilor la nivelul ficatului. Sustine cresterea nivelului de estrogen si echilibrul hormonal feminin la menopauza. Glycyrrhiza glabra ajuta la functionarea normala a digestiei si mentine tranzitul intestinal normal. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.

Emblica officinalis (Amla), pulbere de fructe, 100 mg
Are rol in mentinerea sanatatii sistemului nervos, sistemului cardiovascular si in special, a sistemului venos. Fructele, datorita fitonutrientilor, au proprietati antioxidante puternice, mentinand functionarea normala a organismului, sporind starea de sanatate, vitalitatea si longevitatea. Vitamina C din fruct sustine sistemul imunitar prin formarea de globule albe si anticorpi, care sunt implicati in lupta impotriva infectiilor. De asemenea, sustine digestia si procesul de detoxifiere. Sustine metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si functionarea normala a tranzitului intestinal. Fitonutrientii asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Ocimum sanctum (Busuioc indian), extract din parti aeriene (5:1), 40 mg
Adaptogen, sustine functionarea organismului in conditii de suprasolicitare si stres. Este neuroprotector, stimuleaza circulatia sanguina si protejeaza creierul de efectul distructiv al glutamatului. Scade stresul care poate induce oboseala, apatie, instabilitate emotionala. Este protector gastric, eficient in digestia si absorbtia nutrientilor din alimente. Uleiul volatil din busuioc sustine eliminarea parazitilor intestinali.

Celastrus paniculatus (Jyotishmati), extract din seminte (10:1),  25 mg
Substantele active din seminte ajuta la mentinerea echilibrului neurotransmitatorilor, cresc performantele cognitive, concentrarea si memoria.

Yashad bhasma (Zinc), 10 mg
Zincul reduce stresul si imbunatateste memoria, fiind implicat in zona cerebrala responsabila de invatare si memorare, faciliteaza comunicarea intre neuroni. Zincul are un rol important in mentinerea imunitatii, sanatatii pielii, parului si unghiilor. Scade glicemia si are rol important in prevenirea complicatiilor diabetului (deteriorarea microcapilarelor, neuropatie etc.).

Alte ingrediente:
Acacia arabica (Guma arabica) 25 mg, excipient natural

Acasa
0
Cos
Meniu