Cosul tau este gol!
Non Dolor

Non Dolor

Ajuta la reducerea durerii si inflamatiei in cazul afectiunilor articulare (reumatism, artroza, guta etc.), contuzii, lovituri, efort fizic. Produs natural.

UNGUENT NATURAL, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE
Pret
18.00 Lei

Mix de fitonutrienti activi care patrund cu usurinta in straturile profunde ale pielii si reduc durerea specifica afectiunilor articulare (reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular), suprasolicitarilor fizice sau traumatismelor osteo-articulare. Calmeaza durerile musculare difuze sau localizate si crampele musculare cauzate de efort fizic intens sau contuzii. Stimuleaza circulatia periferica a sangelui. Favorizeaza regenerarea celulara. Actiunea usor revulsiva a unguentului produce o senzatie confortabila de cald la nivelul pielii, conducand la eliminarea disconfortului. Are actiune antibacteriana si antifungica si previne infectiile locale.

Efecte si beneficii:

  • Reduce durerile articulare asociate bolii reumatismale (reumatism inflamator, degenerativ, abarticular)
  • Reduce durerile cauzate de suprasolicitari sau traumatisme osteoarticulare
  • Calmeaza durerile si crampele musculare difuze sau localizate, cauzate de efort fizic intens sau contuzii
  • Stimuleaza circulatia periferica, sustinand regenerarea naturala a tesuturilor
  • Contribuie la prevenirea infectiilor, datorita actiunii antibacteriene si antifungice

Prezentare:  flacon cu 50 ml unguent

Mod de utilizare:

Pentru uz extern! Se aplica unguentul pe zona afectata si se maseaza foarte usor. A se evita contactul cu ochii, mucoasele si ranile deschise. La contactul accidental cu ochii, se va clati cu apa din abundenta!

Mentha piperita (Menta), extract din frunze, 5 g
Extractul uleios din frunzele de menta are proprietati analgezice si antireumatice. Ajuta la calmarea iritatiilor pielii si muscaturilor de insecte. Are efect racoritor si calmant asupra locurilor dureroase si inflamate ale corpului. Mentolul si camforul au proprietati analgezice locale usoare. Are efect bactericid si fungicid.

Gaultheria fragrantissima (Salcie de himalaya), extract din frunze, 5 g
Actiune antiinflamatoare, analgezica datorita continutului mare de salicilat de metil, fiind calmant al durerilor osteoarticulare si musculare. Activeaza circulatia sanguina favorizand regenerarea celulara.

Pinus roxburghii (Pin), extract din rezina, 5 g
Extractul din rasina este adjuvant in ameliorarea durerilor din sciatica, lumbago, artrita, crampe musculare, reumatisme. Este un usor drenor limfatic.

Eucalyptus globulus (Eucalipt albastru), extract din frunze, 5 g
Extractul uleios din frunze este un antiseptic local foarte puternic. Uleiul de eucalipt contine 70-80% eucaliptol (1,8 cineol) care este rapid absorbit in piele. Eucaliptolul are actiune antiinflamatoare - inhiba metabolismul acidului arachidonic si productia de citochine. Extractul de eucalipt este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vremea rece. Este eficient pentru eliminarea starilor de oboseala mentala si a durerilor musculare.

Cinnamomum camphora (Arborele de camfor), extract din frunze, 5 g
Contine o cantitate mare de ulei volatil. Componentul principal al uleiului volatil este camforul (68%) care are actiune antipruriginoasa, antialgica, antiinflamatoare, lubrifianta si de stimulare a circulatiei sanguine periferice. Sustine drenajul limfatic. Antibacterian si antifungic.

Trachyspermum ammi (Yavani), extract din seminte, 5 g
Contine ulei esential, al carui component principal este timolul. Are actiune antiinflamatoare si analgezica. Antibacterian, antifungic si antiviral foarte eficient.

Melaleuca leucadendron (Cajeput), extract din frunze, 5 g
Contine principii active care au actiune antiinflamatoare la nivelul articulatiilor si muschilor. Actiune antibacteriana, antifungica si antivirala, eficient in infectii bacteriene superficiale.

Alte ingrediente:
Vaselina ad 100 g - excipient oclusiv pentru ingredientele volatile.

Acasa
0
Cos
Meniu