Cosul tau este gol!
Potent Power

Potent Power

Supliment natural pentru potenta, vigoare si energie de durata. Sustine libidoul. Imbunatateste performantele sexuala. Stimuleaza masa musculara. Pentru barbati. Produs 100% natural.

SUPLIMENT ALIMENTAR 100% NATURAL AYURVEDIC, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE
Pret
70.00 Lei

Imbunatateste frecventa, calitatea si durata erectiei. Asigura satisfactia deplina a actului sexual, la nivel fiziologic si psiho-emotional. Supliment natural pentru potenta, Potent Power ajuta la mentinerea sanatatii si functiilor sexuale masculine normale. Sustine libidoul, fertilitatea si performantele sexuale masculine. Combate disfunctiile erectile. Echilibreaza hormonal si sexual. Sustine forta si stimuleaza dezvoltarea masei musculare. Are actiune adaptogena, tonificand intregul organism si ajutandu-l sa se adapteze cu usurinta conditiilor de mediu.

Efecte si beneficii:

  • Ajuta la optimizarea functiilor si activitatii aparatului genital masculin
  • Sustine libidoul, fertilitatea si performantele sexuale
  • Stimuleaza spermatogeneza, motilitatea spermatozoizilor; sustine calitatea lichidului seminal
  • Combate disfunctiile erectile, reduce riscul ejacularii precoce
  • Favorizeaza echilibrarea hormonala masculina, imbunatatind balanta psiho-emotionala si nivelul stimei de sine
  • Contribuie la reglarea sintezei de testosteron
  • Sustine organismul in perioadele de suprasolicitare fizica si psihica
  • Ajuta la cresterea performantelor sportive si a masei musculare
  • Previne si reduce manifestarile neplacute in andropauza (oboseala, capacitate redusa de concentrare, iritabilitate, libido scazut etc.)

Mod de utilizare si doza recomandata:

Pentru uzul exclusiv al barbatilor.

Cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi. Se administreaza cu 30 de minute inainte de mesele principale sau la 1 ora dupa masa. Minimum 2 luni. Optim, 6 luni.

Compozitie/tableta 500 mg

Asparagus racemosus (Shatavari), extract din radacina (4:1), 75 mg
Echilibreaza sistemul hormonal in caz de debilitate sexuala. Are proprietati afrodisiace datorita unui efect asemanator cu testosteronul. Fitohormonii din planta ajuta la reglarea nivelului hormonal dupa instalarea andropauzei.

Myristica fragrans (Nucsoara), extract din fructe (3:1), 75 mg
Are efect afrodisiac, tonic, sustine functiile sexuale. Contine hidrocarburi monoterpenice (80%) - alfa-pinen, beta-pinen, mircen, camfen, limonen si sabinene cu efect afrodisiac

Chlorophytum arundinaceum (Safed musli), extract din tuberculi (4:1), 58 mg
Sursa bogata de fitonutrienti care sustin sistemul muscular si stimuleaza cresterea masei musculare. Tonic, creste volumul si continutul spermei. Sustine libidoul.

Tribulus terrestris (Coltii babei), extract din seminte (7:1), 50 mg
Ajuta la reglarea sintezei testosteronului si a functiilor sexuale. Reduce neplacerile asociate andropauzei. Creste rezistenta fizica si psihica a organismului. Afrodisiac, actioneaza direct asupra hipofizei, determinand cresterea sintezei si eliberarii hormonilor gonadotropi care stimuleaza activitatea gonadelor celor doua sexe. La barbati creste spermatogeneza si motilitatea spermatozoizilor. Protector cardiac si coronarian, sustine circulatia sanguina, scade tensiunea arteriala. Reduce lipidele serice prin cresterea metabolizarii acestora si eliberarea de energie.

Withania somnifera (Ginseng indian), extract din radacina (5:1), 50 mg
Afrodisiac si adaptogen, contribuie la tonifierea generala, sustine performantele fizice si mentale normale in conditii de stres si oboseala, incetineste imbatranirea. Neuroprotector, fortifica structurile nervoase, imbunatateste concentrarea si memoria. Sustine sistemul imunitar si sistemul antioxidant endogen, creste rezistenta, ajuta organismul in adaptarea la conditiile de mediu. Sustine functia cardiaca prin cresterea fortei de contractie si mentinerea tensiunii arteriale in limite normale.

Asteracantha longifolia (Talmakhana), extract din fructe (10:1), 25 mg
Creste volumul seminal si sustine frecventa si calitatea actului sexual, prin continutul bogat in lupeol, stigmasterol, glicozide izoflavonice, alcaloizi.

Syzygium aromaticum (Cuisoare), extract din muguri florali (3:1), 25 mg
Antiseptic. Tonic in caz de oboseala. Mentine nivelul testosteronului si sustine functiile sexuale (creste libidoul, previne ejacularea precoce).

Quercus infectoria (Majuphal), extract din  fructe (4:1), 25 mg
Tonic general, indicat in starile de epuizare. Sustine digestia si absorbtia substantelor nutritive. Este un antiinflamator si antioxidant eficient.

Centipeda minima (Nakk-chhikni), extract din parti aeriene (10:1), 25 mg  
Sustine circulatia sanguina. Este utilizat in caz de debilitate sexuala sau inflamatii ale tubului seminal si sacului testicular.  

Asphaltum punjabianum (Shilajit), extract din rasina minerala (6:1),35 mg
In compozitia sa unica contine 85 de minerale necesare proceselor metabolice si fiziologice ale organismului. Creste virilitatea si libidoul, este energizant, adaptogen puternic si imunomodulator.

Yashad bhasma (Zinc), furnizeaza cca. 5 mg Zn/50% DZR, 7 mg
Zincul joaca un rol major in echilibrarea concentratiei de testosteron, imbunatateste calitatea lichidului seminal prin inhibarea reactivitatii compusilor cu oxigen (caracterul antioxidant al zincului), regleaza functia prostatei, sanatatea sexuala si functioneaza ca agent antibacterian in sistemul urinar al barbatilor.
 
Alte ingrediente:
Acacia arabica (Guma arabica) 50 mg, excipient natural

Acasa
0
Cos
Meniu