Cosul tau este gol!

Suplimente alimentare. Tratamente si remedii afectiuni gastrointestinale

Din cauza stilului de viata nesanatos, ne confruntam tot mai des cu probleme gastrointestinale. Deficit enzimatic, hiperactivitate gastrica, indigestie, dispepsie, colon iritabil, constipatie, diaree, malabsorbtie... sunt doar cateva dintre afectiunile cu care ne confruntam si care necesita tratamente si remedii din natura. Aici vei gasi suplimente alimentare din plante medicinale, care functioneaza ca remedii pentru constipatie, diaree, curatarea colonului. Vei gasi aici cele mai curate si sanatoase tratamente pentru colon iritabil, pentru o detofixiere 100% naturala.

Este important sa stim ca starea de sanatate a tractului gastrointestinal este direct corelata cu echilibrul imunitar, detoxifierea organismului si sanatatea cerebrala. De exemplu, in cazul constipatiei trebuie gasita mai intai cauza si tratata, altfel un laxativ natural ramane doar o solutie de moment. Da, suplimentele alimentare din ingrediente naturale atent selectate sunt de ajutor in tratarea bolilor gastrice, insa orice problema medicala necesita inainte evaluarea atenta a unui specialist, urmata de un tratament corect, ce implica adesea o dieta echilibrata si mai multa miscare.

La Ayurmed ai la dispozitie o gama variata de produse naturiste destinate tratarii afectiunilor gastrice, gastrointestinale si parazitozelor: remedii pentru constipatie, tratamente pentru diaree, suplimente pentru reglarea tranzitului intestinal sau tratamente contra parazitilor intestinali. Suplimente alimentare (ayurvedice) 100% naturale.
 
Gascure, de exemplu, este un remediu natural ce echilibreaza aciditatea gastrica, stimuland secretia enzimelor digestive, iar siropul Worm End ajuta in eliminarea parazitilor intestinali, normalizand apetitul, digestia si tranzitul. Pe de alta parte, Trifyla este un real ajutor in ceea ce priveste detoxifierea colonului, gratie celor trei fructe cu un continut bogat de fitonutrienti. Descopera produsele naturiste Ayurmed si ai mai multa grija de sanatatea ta.


Gascure
30 puncte

Gascure

20.00 Lei

Gascure Sirop
26 puncte

Gascure Sirop

17.00 Lei

Laxasalm
26 puncte

Laxasalm

17.00 Lei

Livecom
30 puncte

Livecom

20.00 Lei

Livecom Sirop
26 puncte

Livecom Sirop

17.00 Lei

Livecom Sirop Fara Zahar
26 puncte
Trifyla
30 puncte

Trifyla

20.00 Lei

Worm End Sirop
39 puncte

Worm End Sirop

26.00 Lei

Acasa
0
Cos
Meniu