Cosul tau este gol!

Afectiuni imunologice

Intarirea sistemului imunitar este una dintre prioritatile noastre. De ce? Pentru ca un sistem imunitar echilibrat reprezinta cheia sanatatii, indiferent de varsta pe care o avem, principalul rol al acestuia fiind de a proteja organismul de corpuri straine si boli care ne pot afecta organismul.
 
O imunitate scazuta predispune la imbolnaviri frecvente, in timp ce un sistem imunitar hiperreactiv cauzeaza reactii alergice. De aceea, pentru echilibrarea balantei imunitare, remediile naturale obtinute din plante medicinale cu efect purificator, detoxifiant si adaptogen reprezinta o solutie pe termen lung, eficace si blanda in acelasi timp, pentru cele mai frecvente imbolnaviri. Desigur, trebuie sa ne asiguram ca avem si o dieta echilibrata, ce cuprinde alimente bogate in vitamine, minerale si antioxidanti (de exemplu, fructe citrice, broccoli, ghimbir, migdale, ceai verde si altele).

Suplimentele naturale dozate optim si testate reprezinta completarea ideala pentru strategia noastra de sanatate, pe parcursul intregului an. Astfel ca, fie ca vorbim de vara, cand suntem expusi in fata unui numar mare de alergeni, sau de sezonul rece, produsele naturiste destinate intaririi sistemului imunitar de la Ayurmed te vor ajuta sa mentii tonusul general al organismului.

Descopera gama noastra de produse destinate intaririi sistemului imunitar. Alergisalm, de exemplu, sustine echilibrul si buna functionare a organismului, ajutandu-l sa se adapteze mai usor la conditiile de mediu, iar Ashwagandha Rasayan Tab este un excelent tonic general, mentinand nivelul de energie din organism.


Alergisalm
33 puncte

Alergisalm

22.00 Lei

Ashwagandha Rasayan
53 puncte
Graviola Star
47 puncte

Graviola Star

31.00 Lei

Livecom Sirop
26 puncte

Livecom Sirop

17.00 Lei

Livecom Sirop Fara Zahar
26 puncte
Spirulina Star
29 puncte

Spirulina Star

19.00 Lei

Acasa
0
Cos
Meniu