Cosul tau este gol!

Suplimente naturale pentru imunitate

Intarirea imunitatii este una dintre prioritatile noastre. De ce? Pentru ca un sistem imunitar echilibrat reprezinta cheia sanatatii, indiferent de varsta pe care o avem, principalul rol al acestuia fiind de a proteja organismul de corpuri straine si boli care ne pot afecta organismul.
 
O imunitate scazuta predispune la imbolnaviri frecvente, in timp ce un sistem imunitar hiperreactiv cauzeaza reactii alergice. De aceea, pentru echilibrarea balantei imunitare, suplimentele pentru imunitate din plante medicinale, cu efect purificator, detoxifiant si adaptogen, reprezinta o solutie pe termen lung, eficace si blanda in acelasi timp, pentru cele mai frecvente imbolnaviri. Desigur, trebuie sa ne asiguram ca avem si o dieta echilibrata, ce cuprinde alimente bogate in vitamine, minerale si antioxidanti (de exemplu, fructe citrice, broccoli, ghimbir, migdale, ceai verde si altele).

Suplimentele naturale dozate optim si testate reprezinta completarea ideala pentru strategia noastra de sanatate, pe parcursul intregului an. Astfel ca, fie ca vorbim de vara, cand suntem expusi in fata unui numar mare de alergeni, sau de sezonul rece, produsele naturiste destinate cresterii imunitatii de la Ayurmed te vor ajuta sa mentii tonusul general al organismului.

Descopera gama noastra de produse destinate intaririi imunitatii. Alergisalm este unul din suplimentele pentru imunitate ce sustine echilibrul si buna functionare a organismului, ajutandu-l sa se adapteze mai usor la conditiile de mediu. Ashwagandha Rasayan Tab este un excelent tonic general, mentinand nivelul de energie din organism.


Alergisalm

Alergisalm

41.00 Lei

Graviola Star

Graviola Star

60.00 Lei

Livecom Sirop

Livecom Sirop

13.00 Lei

Spirulina Star

Spirulina Star

33.00 Lei

Acasa
0
Cos
Meniu