Cosul tau este gol!

Afectiuni metabolice

Disfunctiile ficatului, pancreasului, splinei sau rinichilor cauzeaza acumularea in exces a toxinelor in organism. Rezultatele? Stari persistente de oboseala, dureri musculare si articulare, migrene, dificultati de concentrare... si lista poate continua. De aceea, este necesara sustinerea si detoxifierea periodica a acestor organe, pentru curatarea lor si suplimentarea aportului de nutrienti esentiali.

Suplimentele alimentare naturale, bazate pe plante medicinale indiene cu rezultate dovedite, ajuta la mentinerea unui metabolism sanatos si favorizeaza eliminarea naturala a toxinelor si a produsilor catabolici din organism. Detoxifierea blanda si eficace a organismului reduce riscul aparitiei afectiunilor metabolice si imbunatateste semnificativ starea generala de sanatate in caz de diabet, sindrom metabolic, digestie incompleta, colon iritabil, anemie etc.

Ce remedii naturiste pentru boli metabolice gasesti la Ayurmed? Mai multe. Pentru reglarea secretiei de insulina in mod natural, incearca Daitab – tablete care contin substante bioactive cu rol important in prevenirea complicatiilor cronice datorate hiperglicemiei. Pe de alta parte, pentru mentinerea capacitatii de aparare a organismului exista Globy Forte, produs 100% natural, din plante (Guduchi, Manjistha, Amla si altele). Digestie incompleta? Recomandarea noastra este Gascure, supliment alimentar ayurvedic ce normalizeaza aciditatea gastrica, secretia si functionarea enzimelor digestive, protejand mucoasa gastrica.

Descopera produsele din plante medicinale indiene de la Ayurmed si alege-l pe cel potrivit nevoilor tale. Fie ca doresti o detoxifiere corecta, sau ai nevoie de un remediu naturist pentru slabit, la noi gasesti nu doar produse care te pot ajuta, ci si cele mai bune sfaturi.


Daitab
30 puncte

Daitab

20.00 Lei

Gascure

Gascure

14.00 Lei 20.00 Lei

Globy Forte
41 puncte

Globy Forte

27.00 Lei

Margusa
30 puncte

Margusa

20.00 Lei

Slemol
42 puncte

Slemol

28.00 Lei

Spirulina Star
29 puncte

Spirulina Star

19.00 Lei

Trifyla
30 puncte

Trifyla

20.00 Lei

Acasa
0
Cos
Meniu