Cosul tau este gol!

Suplimente naturale Afectiuni osteoarticulare

Afectiunile osteoarticulare sunt din ce in ce mai des intalnite si nu doar in randul persoanelor in etate. Chiar si cei tineri se confrunta astazi cu dureri articulare si osoase, indeosebi din cauza stilului modern de viata. Care sunt cele mai frecvente astfel de boli? Artroza, artrita, spondiloza si osteoporoza... insa lista acestor afectiuni poate continua.

Plantele medicinale reprezinta surse excelente de minerale si fitonutrienti activi benefici dezvoltarii, mentinerii sanatatii articulatiilor, structurii si mineralizarii oaselor. Complex de structuri vii, sistemul nostru osteoarticular – oasele scheletului, articulatiile, ligamentele, cartilajele – necesita ingrijire permanenta, iar suplimentele alimentare pe baza de plante pot asigura acest lucru.

La Ayurmed ai la dispozitie tratamente si remedii sub forma de suplimente naturale din plante medicinale indiene, care te ajuta in lupta cu diverse afectiuni osteoarticulare si care iti devin partener in mentinerea unor articulatii sanatoase, chiar si la varste inaintate. Combinatiile complexe de plante contribuie la imbunatatirea starii de sanatate in caz de artrita, reumatism, coxartroza, osteoporoza, guta, fracturi osoase sau displazie cervicala.

Artrisalm, de exemplu, este recomandat in tratarea durerilor articulare, combinatia de plante medicinale ayurvedice 100% naturale ajutand in mentinerea starii de sanatate si in functionarea normala a articulatiilor. Osteo Power, pe de alta parte, isi dovedeste eficienta in formarea si mentinerea structurii oaselor scheletului, dintilor, parului, unghiilor si pielii, sustinand procesul de refacere in cazul fracturilor. Descopera intreaga gama de tratamente, remedii si produse naturiste destinate afectiunilor osteoarticulare. Trateaza sanatos si eficient osteoporoza, artrita, coxartroza, guta, spondiloza sau reumatismul osos, cu ajutorul celor mai curate remedii din plante.


Artrisalm

Artrisalm

47.00 Lei

Gout Star

Gout Star

42.00 Lei

Margusa

Margusa

36.00 Lei

Non Dolor

Non Dolor

18.00 Lei

Osteo Power

Osteo Power

42.00 Lei

Acasa
0
Cos
Meniu