Cosul tau este gol!

Afectiuni osteoarticulare

Afectiunile osteoarticulare sunt din ce in ce mai des intalnite si nu doar in randul persoanelor in etate. Chiar si cei tineri se confrunta astazi cu dureri articulare si osoase, indeosebi din cauza stilului modern de viata. Care sunt cele mai frecvente astfel de boli? Artroza, artrita, spondiloza si osteoporoza... insa lista acestor afectiuni poate continua.

Plantele medicinale reprezinta surse excelente de minerale si fitonutrienti activi benefici dezvoltarii, mentinerii structurii si mineralizarii oaselor. Complex de structuri vii, sistemul nostru osteoarticular – oasele scheletului, articulatiile, ligamentele, cartilajele – necesita ingrijire permanenta, iar suplimentele pe baza de plante pot asigura acest lucru.

La Ayurmed ai la dispozitie suplimente naturale pe baza de plante medicinale indiene, care te ajuta in lupta cu diverse afectiuni osteoarticulare. Combinatiile complexe de plante contribuie la imbunatatirea starii de sanatate in caz de artrita, reumatism, coxartroza, osteoporoza, guta, fracturi osoase sau displazie cervicala.

Artrisalm, de exemplu, este recomandat in tratarea durerilor articulare, combinatia de plante medicinale ayurvedice 100% naturale ajutand in mentinerea starii de sanatate si in functionarea normala a articulatiilor. Osteo Power, pe de alta parte, isi dovedeste eficienta in formarea si mentinerea structurii oaselor scheletului, dintilor, parului, unghiilor si pielii, sustinand procesul de refacere in cazul fracturilor. Descopera intreaga gama de produse naturiste destinate afectiunilor osteoarticulare.


Artrisalm
38 puncte

Artrisalm

25.00 Lei

Ashwagandha Rasayan
53 puncte
Gout Star
32 puncte

Gout Star

21.00 Lei

Margusa
30 puncte

Margusa

20.00 Lei

Non Dolor
21 puncte

Non Dolor

14.00 Lei

Osteo Power
33 puncte

Osteo Power

22.00 Lei

Acasa
0
Cos
Meniu