Cosul tau este gol!

Afectiuni urogenitale feminine

Protejarea sanatatii sistemului genital si a sistemului urinar trebuie sa reprezinte o prioritate pentru orice femeie, incepand din perioada delicata si tulburatoare a adolescentei, pana la cea a maturizarii, cu toate etapele ei.
 
Fie ca incepi sa devii femeie, fie te pregatesti sa fii mamica sau esti deja bunica, nu trebuie sa uiti ca, in fiecare etapa a vietii, organismul tau necesita o ingrijire speciala. Suplimentele naturale obtinute din plante medicinale recunoscute pentru virtutile lor terapeutice reprezinta o solutie naturala eficienta si blanda pentru eventualele afectiuni cu care te confrunti/vei confrunta. Iar un sistem imunitar echilibrat va reduce intotdeauna riscul imbolnavirilor.
 
Fitonutrientii activi din compozitia plantelor medicinale atent selectionate ce intra in compozitia produselor destinate afectiunilor urogenitale feminine au proprietati curative impresionante, ajutand, dupa caz, la: echilibrarea hormonala, reglarea menstruatiei, sustinerea fertilitatii, cresterea libidoului, reducerea stresului, prevenirea osteoporozei. Altfel spus, compusii naturali din suplimentele alimentare din aceasta categorie prezinta activitate: antivirala, imunomodulatoare, demulcenta, reglatoare hormonala, adaptogena, anxiolitica etc.
 
Fie ca esti in cautarea unor produse naturale pentru reglarea hormonala sau doresti un remediu sigur pentru tratarea infectiilor urinare, la Ayurmed ai certitudinea unor suplimente alimentare de calitate, din plante medicinale indiene selectate cu cea mai mare grija. Descopera gama de produse destinate afectiunilor urogenitale feminine si, in cazul in care ai nevoie de mai multe informatii, cere sfatul unui specialist Ayurmed.


Ashwagandha Rasayan
57 puncte
Feminine Touch
42 puncte

Feminine Touch

28.00 Lei

Kamaiany
48 puncte

Kamaiany

32.00 Lei

Shecure
33 puncte

Shecure

22.00 Lei

Shecure Sirop
42 puncte

Shecure Sirop

28.00 Lei

Spirulina Star
32 puncte

Spirulina Star

21.00 Lei

Urinosalm
33 puncte

Urinosalm

22.00 Lei

Acasa
0
Cos
Meniu