Cosul tau este gol!


Marirea sanilor in mod natural
Articol

Marirea sanilor in mod natural

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, sa aiba incredere in ea si sa fie admirata. Starea ei psihica depinde de echilibrul hormonal, care determina aspectul fizic in general si aspectul si dimensiunea sanilor, in special. Un bust frumos si tonifiat confera senzualitate, feminitate si incredere in sine unei femei.

Forma si dimensiunea sanilor sunt determinate genetic, asa cum sunt si culoarea ochilor sau a parului. Fiecare femeie are, prin tipul constitutional cu care s-a nascut, o limita pana la care se pot dezvolta sanii ei, peste care nu se poate trece fara a produce interventii tranumatizante si cu consecinte nefaste pe termen lung asupra sanatatii. Totusi, se poate obtine o marire a bustului prin metode naturale, simple si sanatoase.

Dezvoltarea sanilor este datorata actiunii hormonilor sexuali, care apar odata cu pubertatea (in acelasi timp se fac simtite si celelalte schimbari: forma soldurilor, dispunerea tesutului adipos, aparitia parul pubian, caracteristica vocii etc).

Estogenul este principalul hormon feminin produs, in principal, de ovare, hormon care are anumite efecte specifice asupra organismului: aparitia caracterelor sexuale secundare, cresterea, dezvoltarea si mentinerea sanatatii organelor sexuale reproducatoare feminine si a sanilor, controlul ciclului menstrual. Estrogenul este produs in cantitati mai mici de placenta, ficat, glandele suprarenale si sani. Acesta are si rolul de control al vaselor capilare (favorizand retentia de lichide), al metabolismului proteinelor, al ovulatiei, al dezvoltarii si intretinerii sistemului osos (prin controlul metabolismului calciului).

Metode de marire a sanilor

Metodele de marire a sanilor sunt diverse, de la chirurgia estetica la administrarea de hormoni artificiali. In ultimii ani s-a inregistrat un interes crescut pentru terapiile naturale, care nu ranesc, nu agreseaza organismul.

Cea mai la indemana metoda o reprezinta masajul sanilor, beneficiile masajului in general, fiind resimtite asupra intregului organism. Masajul zilnic al sanilor este o terapie alternativa care nu implica riscuri, creste aportul sanguin in zona respectiva contribuind astfel la tonifierea tesuturilor, la regenerarea si functionarea corespunzatoare a acestora.

Ideal este ca masajul sanilor sa se efectueze cu uleiuri si nu cu creme, cum ar fi uleiul de germeni de grau sau de susan ca baza in care se adauga ulei esential de chimen, de marar sau de anason care contin fitoestrogeni, stimuland astfel cresterea sanilor in mod natural. Miscarile trebuie sa fie lente, circulare, stimulandu-se astfel circulatia sanguina.

Alimentatia pentru cresterea sanilor

S-a constatat ca alimentatia preponderent lacto-vegetariana, cu multe legume si fructe proaspete, creeaza premisele unei dezvoltari armonioase nu doar a sanilor, ci a intregului organism. Unele alimente sunt recunoscute pentru beneficiile lor asupra cresterii sanilor; este vorba de asa-numitele alimente-medicament pentru cresterea sanilor, dintre acestea amintind maslinele negre si uleiul virgin de masline, soia (mai ales germenii de soia), germenii de grau si uleiul de germeni de grau, frunzele, inflorescentele si semintele de marar, frunzele de telina, miezul de nuca, alunele si semintele de floarea-soarelui, ambele neprajite.

Aceste alimente se pot consuma in cantitati echilibrate pe o perioada de minim 6 luni. In vechime femeile stiau ca daca mananca ierburi aromatice au sanse sa-si mareasca sanii in mod natural, eficienta consumului de salvie, fenicul, germeni de schinduf fiind recunoscuta si astazi. Dintre fructele, cele mai bune sortimente pentru marirea sanilor sunt merele, ciresele si prunele, in timp ce din categoria legumelor, ar trebui consumat frecvent cartofi, sfecla, morcovi si castraveti.

Studiile de specialitate au relevat faptul ca frunzele de marar contin mici cantitati de estrogen, consumarea acestora contribuind la incetinirea procesului de imbatranire, la reglarea ciclului menstrual si la diminuarea efectelor menopauzei, la cresterea naturala si armonioasa a sanilor etc. De asemenea, o cura cu pulbere sau tinctura din seminte de marar contribuie la remodelarea sanilor, la accentuarea fermitatii acestora.

Totodata, semintele de chimen au efecte recunoscute in ceea ce priveste cresterea sanilor; cremele pentru masajul sanilor cu extract de chimen contribuie la tonifierea muschilor de sustinere ai acestora, imbunatatind tonusul si elasticitatea pielii prin stimularea circulatiei sanguine din zona respectiva.

Exercitii pentru marirea sanilor

Cresterea sanilor prin metode naturale ofera diferente vizibile, dar nu este o schimbare care sa necesite un sutien cu doua marimi mai mare. Aceste metode ofera doar o crestere in volum a sanilor, o mai buna fermitate si o forma mai plina. Sanii sunt de fapt niste „glande”, asa ca nu pot fi mariti prin exercitii fizice. Dar acestia sunt fixati pe ceea ce s-a dovedit a fi una dintre cele mai "ascultatoare" grupe musculare, si anume pe muschii pectorali.

Exercitiile pentru dezvoltarea pectoralilor nu vor mari dimensiunea sanilor, dar vor contribui la dezvoltarea pectoralilor, care vor "impinge" sanii inainte, ceea ce va face ca acestia sa para mai mari si mai fermi. De un real ajutor sunt si exercitiile fizice pentru musculatura spatelui. Femeile au tendinta de a avea o postura cocosata, cu umerii lasati, "ascunzandu-si" astfel sanii; exercitiile pentru musculatura spatelui vor tonifia aceasta grupa musculara si, drept rezultat, femeia va avea o postura dreapta, cu pieptul scos in afara, ceea ce va face ca sanii sa para mai mari.

Amintim in acest context doua exercitii cu efecte benefice in ceea ce priveste cresterea in dimensiuni a sanilor. Se iau doua gantere de max. 2 kg. fiecare. Stand dreapta, cu picioarele departate, se ridica ambele gantere in fata, pana in dreptul sanilor si se mentine timp de 5 sec., dupa care ganeterele se aduc in pozitia initiala. Se repeta de 20 ori. Tot cu 2 gantere se sta in pozitie dreapta, cu picioarele putin departate. Ganterele se ridica pana in dreptul sanilor si se vor efectua cate 20 forfecari cu bratele, incet.

Recomandarile Ayurmed pentru marirea sanilor in mod natural

Asa cum am spus la inceput, multumirea vis-a-vis de aspectul fizic confera femeii din societatea actuala incredere in sine, contribuind astfel la sustinerea organismului acesteiea pentru a face fata provocarilor asumate prin statutul sau-mama, sotie, angajat-factor de raspundere etc.

Pentru a veni in ajutorul femeilor care doresc sa-si imbunatateasca aspectul sanilor, Ayurmed pune la dispozitie urmatoarele remedii naturale:

FEMININE TOUCH, marca Ayurmed, este un supliment alimentar 100% natural, realizat din plante ayurvedice care, prin aportul de fitoestrogeni, contribuie la cresterea in dimensiuni a sanilor si pastrarea elasticitatii lor, regleaza functia glandei mamare si stimuleaza lactatia, avand efect tonic asupra aparatului genital feminin in ansamblu. Are proprietati regenerante, afrodisiace, imbunatateste starea psihica a femeii, ajuta la eliminarea apei excesive din organism si imbunatateste digestia. Acest supliment contine Pueraria tuberosa, Asparagus racemosus, Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), Foeniculum vulgare (Fenicul), Trigonella foenum graecum (Schinduf), Asparagus adscendens si Gumma acacia.

Pueraria tuberosa este cunoscuta ca un afrodisiac natural puternic, un remediu util intr-o serie de probleme sexuale si pentru cresterea tesutului mamar, imbunatatind astfel forma si marimea sanilor. Asparagus Racemosus este o planta ayurvedica ce ajuta la cresterea fluxului sanguin la nivelul sanilor si ajuta la cresterea naturala a lor. De asemenea, s-a constatat ca are efecte benefice in fertilitate, in stimularea lactatiei, in reglarea menstruatiei si echilibrarea hormonala. Trigonella foenum graecum (Schinduful) este o planta ayurvedica folosita de secole in ameliorarea unei game largi de afectiuni cum ar fi dureri de gat, indigestie si cresterea secretiei de lapte la mamele care alapteaza.

FEMININE TOUCH se administreaza cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, dupa mesele principale. Nu se recomanda administrarea cu 3-4 zile inaintea menstruatiei si in timpul ei, in caz de hipertensiune arteriala, edeme, osteoporoza, sarcina, chisturi ovariene sau noduli la sani!

BREAST UP cream, marca Ayurmed, indicata pentru masajul sanilor. Aceasta crema, datorita principiilor active continute (extract de Gmelina arborea, Symplocos racemosa, Withania somnifera, ulei de Brassica juncea etc.) contribuie la mentinerea elasticitatii pielii sanilor si a tonusului musculaturii subiacente lor.


Acasa
0
Cos
Meniu