Cosul tau este gol!


Livecom - Remediu natural pentru boli hepatice
Articol

Livecom - Remediu natural pentru boli hepatice

   Stil de viata haotic, mese dezordonate, un fast-food mancat pe fuga, la munca, multe cani de cafea baute, dulciuri cat cuprinde, stres, oboseala, fumat, poate alcool sau medicamente luate cu pumnul. Va suna cunoscut? Daca da, trebuie sa aflati adevarul chiar acum. Da, adevarul hepatic! Ficatul vostru SUFERA si, daca inca nu v-a dat semne de boala, nu mai dureaza mult.

Uneori simtim ca ne inteapa acolo, in dreapta, sub coaste. Sau poate ca o criza biliara ne taie si pofta de viata, nu doar pe cea de mancare. Mai dureros (la propriu si la figurat) este cand lovesc virusurile hepatice sau ciroza. Iar atunci deja este mai greu sa remediem raul facut. De ce este important sa ne protejam ficatul pentru a preveni complicatiile si cum putem face asta in mod natural, fara efecte adverse? Hai sa aflam!

Ce functii are ficatul?

Este cel mai mare organ al corpului si indeplineste peste 500 de functii, printre care procesarea si stocarea glucidelor, a proteinelor, lipidelor, vitaminelor si sarurilor minerale; sinteza si secretia de bila (esentiala pentru digestie si absorbtia nutrientilor); metabolizarea si eliminarea toxinelor etc.

Care sunt cele mai frecvente probleme hepatice?

  • Steatoza hepatica denumita popular ficat graseste foarte frecventa, aparand mai ales la persoanele supraponderale, la pacientii cu diabet, hipertensivi sau care consuma alcool in exces. Initial inofensiva, daca este ignorata poate favoriza aparitia afectiunilor hepatice severe (hepatita, ciroza, cancer).
  • Dischinezie biliara / bila lenesa dereglare a mecanismului de evacuare a bilei, care provoaca balonare, dureri, greata, varsaturi;
  • Insuficienta hepatica (acuta sau cronica) ficatul nu-si mai poate indeplini functiile. Practic, dupa ce a indurat suferinte si/sau abuzuri, intra in greva. Atentie, necesita tratament de urgenta, poate pune viata in pericol!
  • Ciroza boala cronica in care tesutul hepatic lezat se atrofiaza si dezvolta fibroze (conglomerate de tesut conjunctiv), isi modifica iremediabil si continuu structura, se cicatrizeaza. Implicit, ficatul nu mai poate functiona la parametri optimi, afectand starea intregului organism. Desi ireversibila, ciroza trebuie tratata pentru a preveni complicatiile.
  • Hepatitele afectiuni inflamatorii de natura virala, microbiana sau toxica ale ficatului. In general, afecteaza sever ficatul si lasa sechele.

Obezitatea, diabetul zaharat, consumul de alcool, de narcotice sau medicamente in exces, expunerea la substante toxice, efectuarea transfuziilor, tatuajelor si piercingurilor cu instrumente nesterilizate reprezinta factori de risc pentru aparitia problemelor hepatice.

Ce simptome pot indica probleme hepatice?

Cele mai frecvente semne ca ficatul nostru sufera sunt:

  • lipsa poftei de mancare;
  • senzatie de greata;
  • oboseala cronica;
  • urina de culoare inchisa;
  • scaunele isi modifica nuanta (fie prea deschisa, fie prea inchisa);
  • apare icterul (pielea si zona alba a globului ocular devin galbene);
  • abdomen marit in volum, dureri abdominale;
  • mancarimi ale pielii, care nu cedeaza cu tratament.

Daca aveti chiar si o mica parte din aceste simptome, nu amanati vizita la medic, alaturi de analizele si investigatiile de rigoare.

Cum ne protejam ficatul si tratam afectiunile hepatice in mod natural

Ce facem daca suntem diagnosticati cu o boala a ficatului?

Un rol important in tratamentul problemelor hepatice il are alimentatia sanatoasa, bogata in vitamine si minerale, fara grasimi animale, dulciuri procesate, preparate fast-food, prajeli, afumaturi, alcool, cafea, tutun si substante toxice.

In plus, pot grabi vindecarea si regenerarea celulei hepatice si cele 12 plante utilizate cu succes in medicina ayurvedica: Bhringaraj (Eclipta alba), Kutki (Picrorhiza kurroa), Kalmegh (Andrographis paniculata), Bhumyamalaki (Phyllanthus urinaria), piperul indonezian (Piper longum), Haritaki (Terminalia chebula), Punarnava (Boerhavia diffusa), Fumarita (Fumaria officinalis), armurariu (Silybum marianum, care contine silimarina din belsug), aloe (Aloe barbadensis), Guduchi (Tinospora cordifolia), Amla (Emblica officinalis).

Extracte din aceste plante, cu efecte dovedite in tratamentul afectiunilor hepatice, se regasesc in LIVECOM supliment 100% natural, disponibil atat sub forma de comprimate, cat si ca sirop (cu sau fara zahar). In plus, Livecom contine fier natural, care previne anemia, reface hematiile si contribuie la formarea rezervei de fier din splina.

 

 

 

 

 

 

 

10 actiuni pentru sanatatea ficatului tau

Prin combinatia unica de plante, LIVECOM bifeaza aceste 10 actiuni esentiale pentru buna functionare a organismului:

  1. protejeaza si sustine functionarea optima a ficatului;
  2. faciliteaza eliminarea toxinelor - ficatul detine rolul principal in procesul general de detoxifiere a organismului, influentand si stomacul, pancreasul, sistemul digestiv per ansamblu;
  3. previne si trateaza afectiunile hepatice (hepatita acuta sau cronica, steatoza hepatica / ficat gras, dischinezie biliara, ciroza hepatica) sau efectele neplacute ale consumului de medicamente, alcool, narcotice;
  4. regenereaza celula hepatica;
  5. stimuleaza metabolismul grasimilor, contribuind astfel la digestia grasimilor, si echilibreaza nivelul colesterolului si al lipidelor din sange;
  6. faciliteaza absorbtia nutrientilor din alimente;
  7. stimuleaza secretia biliara, precum si evacuarea bilei din vezica biliara;
  8. stocheaza minerale si vitamine, indeosebi vitamina B12;
  9. sustine imunitatea in caz de suprasolicitare sau epuizare fizica si revitalizeaza organismul in oboseala cronica;
  10. reduce perioadele de convalescenta.

Formula speciala Livecom Sirop Fara Zahar este o optiune ideala pentru copii, diabetici sau persoanele cu dieta speciala acesta poate fi folosit fara grija de pacientii cu diabet sau de cei care tin o dieta fara zahar si este adecvata si pentru ficatul delicat al copiilor, fiind recomandat incepand cu varsta de 1 an.

Ei bine, toate acestea sunt posibile in mod natural, doar prin puterea plantelor, fara riscuri si efecte adverse pentru organism. E magie? Nu, e LIVECOM!  Alege si tu solutia Ayurmed si bucura-te de un ficat sanatos! Comanda aici: Livecom


Acasa
0
Cos
Meniu