Sanatatea noastra

LIVECOM Sirop – protectie si regenerare hepato-biliara

 

Faptul ca in ficat se produc peste o mie de procese chimice vitale pentru organism, face ca integritatea si buna functionare a acestui organ sa fie deosebit de importante pentru sanatatea noastra.

Ficatul este responsabil cu mentinerea echilibrului in procesele de stocare, transformare si eliminare a compusilor chimici bioplasmatici. Astfel, ficatul detine un rol major in metabolismul glucidic, protidic, lipidic si al vitaminelor.

Perturbarea echilibrului acestor procese complexe, ca urmare a infectiilor patogene (e.g: virus hepatic), a consumului abuziv de alcool, medicamente sau droguri, se manifesta prin patologii variate, printre cele mai comune fiind hepatitele virale, ciroza si afectiunile biliare (e.g.: colecistita, calculi biliari/”pietre la fiere”, colica biliara).

De aceea, se impune o monitorizare atenta a starii de sanatate a ficatului, cu atat mai mult cu cat, multe dintre afectiunile hepatice sunt asimptomatice.

Sustinerea functiei hepatice presupune adoptarea unui regim de viata echilibrat – activitate contrabalansata cu odihna, reducerea stresului, hrana de calitate si evitarea exceselor (bautura, grasimi, dulciuri) si, oricat de neobisnuiti am fi, includerea miscarii/activitatilor sportive in programul nostru cotidian. In plus, intodeauna natura ne ofera ajutorul ei. Suplimentele naturale de calitate, administrate responsabil, sub indrumarea specialistilor in domeniu, ne pot ajuta sa trecem peste perioadele critice sau in prevenirea imbolnavirilor sau tratarea diverselor afectiuni.

Livecom Sirop este un astfel de produs natural, in a carui compozitie intra peste 10 plante, recunoscute in medicina ayurvedica pentru beneficiile aduse in special sanatatii ficatului.

Astfel, radacina de Picrorhiza kurroa (Kutki) actioneaza ca detoxifiant hepatic, in caz de intoxicatie cu substante toxice (medicamente, alcool, droguri, etc.). Echilibreaza nivelul enzimelor hepatice si bilirubina serica.

Andrographis paniculata (Kalmegh) stimuleaza functia digestiva, asigurand fluxul biliar si activitatea normala a enzimelor hepatice. Echilibreaza sistemul imunitar, stimuleaza secretia de bila si protejeaza celula hepatica.

Complexul de fitonutrienti din radacina de Boerhavia diffusa (Puvernava) - flavonoide, alcaloizi, steroizi, triterpenoide, lipide, lignine, carbohidrati, proteine si glicoproteine, acid ursolic, etc. - asigura eficienta fluxului biliar, sustine procesele digestive si ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Mentine echilibrul enzimatic hepatic si mecanismele de regenerare a celulelor hepatice.

Atat scoarta de Tecoma undulata (Rohida) cat si Phyllanthus urinaria (Bhumyamlaki), prin compozitia lor bogata in lignani, alcaloizi si flavonoide, s-au dovedit eficiente in productia si eliminarea bilei, impiedicand formarea calculilor biliari. Mentin, de asemenea, integritatea hepatocitelor, asigurand protectia ficatului. Actioneaza ca antioxidant, iniband procesul de peroxidare lipidica si asigura metabolismul si detoxifierea la nivelul ficatului, prin echilibrare enzimatica hepatica.

Bionutrientii din tulpina de Tinospora cordifolia (Giloy) - polizaharide, alcaloizi diterpenoide, steroizi, glicozide, polifenoli, compusi alifatici – au rol antispastic, antiinflamator, antioxidant, antialergic, hepatoprotector, imunomodulator si antineoplazic.

Fructele de Silybum marianum (Armurariu), sunt de notorietate in protejarea celulei hepatice, ajutand la refacerea acesteia, in cazul in care este lezata. Armurariul protejeaza ficatul impotriva factorilor nocivi – medicamente hepatotoxice, alcool, droguri, toxine provenite din consumul alimentelor nesanatoase - si ajuta procesele fiziologice de detoxifiere ale organismului.

Compozitia deosebit de complexa a frunzelor de Aloe barbadensis (Aloe) - compusi antronici, heterozide, rasini, derivati cromonici, vitamine (a, b1, b2, b6, b12, c, e), minerale (fier, calciu, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, mangan, zinc), steroli hormoni, lignina, saponine, face ca aceasta planta, numita “Planta nemuririi”, sa ajute, printre altele, la functionarea normala a digestiei si a proceselor hepato-biliare. Asigura functionarea optima a tranzitului intestinal, prin eliminarea pe cale naturala a toxinelor din corp.

Fumaria officinalis (Fumarita) - bogata in acid fumaric, alcaloizi, tanin, rezine, flavone, substante amare, mucilagii, saruri minerale de potasiu, sustine functia biliara si asigura desfasurarea normala a proceselor digestive. Are efect diuretic si depurativ. Ajuta la eliminarea substantelor nocive din organism, asigurand detoxifierea acestuia.

Fructele de Emblica officinalis (Amla) stimuleaza metabolismul lipidic la nivelul ficatului, detoxifierea ficatului si tranzitul intestinal normal. Normalizeaza aciditatea si integritatea mucoasei gastrice.

Suplimentul natural Livecom Sirop este un produs cu multiple beneficii:

  • ·         Protejeaza ficatul;
  • ·         Ajuta la detoxifierea hepato-biliara;
  • ·         Regenereaza celula hepatica;
  • ·         Ajuta la drenarea hepato-biliara, pentru o digestie eficienta;
  • ·         Protejeaza functia digestiva;
  • ·         Ajuta in lupta cu astenia si tonifiaza intregul organism;
  • ·         Ajuta la eliminarea toxinelor, in caz de intoxicatii datorate consumului excesiv de alcool, a alimentelor nesanatoase, a drogurilor sau ca urmare a tratamentelor cu medicamente cu potential hepatotoxic;   

Pentru optimizarea efectelor administrarii suplimentului natural ayurvedic Livecom Sirop, recomandam consultarea medicilor specialisti.

Voteaza acest articol 1
Evaluari vizitatori

Evaluare: 3.7/5 (57 vot/uri)Produse recomandate